Ahojte syn ma uz 4dni teploty 38,5cca po podsni lieku teplota klesne ale potom sa stale vrati cakala som 3dni ci to prejde ale nepreslo , dnes uz zacal aj menej jest a pit..je neevozny placlivy ale aj sa hra reaguje normalne… mam ist na pohotovost alebo pockat do rana? Ma 11mesiacov
Dnes je pondelok prečo si nebola u ped?
Ved si s nim mohla zajst rano k doktorke. Ja by som uz vyckala do rana, pokial by sa nic neocakavane neudialo.
@anonym_autor prečo si dnes nešla normálne k svojmu pediatrovi?
@anonym_autor prečo si dnes nešla normálne k svojmu pediatrovi?
@lilianka28 lebo pediater mi vzdy povie ze treba pockat 3dni, a rano teplotu uz nemala a poobede naskocila zasa
rano k svojej aj s rannym mocom, mala si uz ist dnes
@lilianka28 lebo pediater mi vzdy povie ze treba pockat 3dni, a rano teplotu uz nemala a poobede naskocila zasa
@anonym_autor no tak to počkaj do rána a k svojmu dr.
Na pohotovosti ťa môžu akurát dobre sfúknuť za to.
Aj mňa napadlo,že prečo si ešte ani nie s ročným dieťaťom nešla ráno k dr. Spravila by crp a ak by potrebovalo atb,už dnes si mohla začať. Počkať do rána a k pediatrovi.
chod rano k dr. normalne, mohla si uz dnes
@anonym_autor zajtra rano pojdes k pediatrovi.
ja by som kvoli takejto teplote urcite na pohotovost nesla.
@anonym_autor ísť na hotovosť.Uz to je veľmi dlho 4 den a ešte, keď málo pije a je.Uz ráno si mala ísť k lekárke😭už mala teplota klesať to je vysoka
@anonym_autor kedy začali tie teploty? Mojím deckam to vždy trvalo tie tri dni. T.j ak v piatok večer začali, išla by som až v utorok k Dr. A ono to fakt po tých 3 dňoch začalo klesať. Výnimka boli tie detské bodkované choroby, tam bola teplota bez akýchkoľvek iných príznakov dlhšie. Ja som si vždy pri teplotách ešte všímala, či nie sú petechie a stuhnutá šija. To som odkukala od Dr.
Toto iste mal aj syn a crp aj moc negativny a preslo to same ale treba ist k dr zajtra rano 100%.
On ine priznaky choroby nema a zacalo to piatok poobede .. mohlo by to byt aj zo zubov?
nemyslim,ze to je na pohotovost...ale rano k pediatricke chodte...
On ine priznaky choroby nema a zacalo to piatok poobede .. mohlo by to byt aj zo zubov?
@anonym_autor nie zo zubov to nie je
...a pri zuboch by vraj teplota nemala byt vyssia,ako 38st.
To nie je zo zubov, u lekara ste mali byt uz dnes. Zajtra rano chodte. .Pohotovost nie, pediater ano.
@anonym_285 na co? Aby tam fakt da čo chytila? Zajtra hneď ráno ku pediatričke
Je to Tvoje dieťa a Ty ho poznáš najlepšie - ak uvidíš zhoršenie stavu, tak choď. Ak by začal menej piť a výrazne menej cikať, tak hrozí dehydratácia. Ale pokiaľ má príjem a výdaj a teplota reaguje na lieky, tak choď zajtra k pediatričke.
@anonym_autor moja neter mával často opakujúce sa horúčky bez príčiny, v Martine jej stanovili diag - periodická horúčka.
Ak začal mať teplotu v piatok poobede tri dni su až dnes poobede .
Píšeš ze ráno teplota nebola až teraz. To je bežné lebo ako ide den teplota stúpa.
@anonym_autor choď kúpiť prúžky na moč a otestuj. Teploty bez iných príznakoch bývajú pri zápale obličiek. A to nie je sranda. Zo zubov to nie je. Tomu ešte niekto aj verí?
Moja 3-rocna mala toto pred 2 týždňami, od soboty poobedia vysoké horúčky nad 39, po liekoch klesli max o stupeň a o 3 hodiny znovu vystúpili. V stredu som s nou bola u lekárky, mala crp 13, tak jej antibiotika nedala. Vo štvrtok ráno už teplotu nemala a vyhádzala sa, takže pravdepodobne to bolo 6 choroba..
@anonym_autor A prečo sre neboli u vášho detského? Veď možno treba antibiotiká. Je ešte maličký. Ja som deň dva max.nesla ak mali teplotu, keď boli deti maličké .Väčšinou druhý deň išla Ja som sa bála teploty .
@anonym_285 Nehnevaj sa na mňa ale ak ma "len" teploty a vydržali celý víkend mala ísť ráno k pediatrovi alebo čakať do zajtra. Včera večer sme boli na pohotovosti so synom 2 ročným a akurát tam bolo kopec spoluobčanov pretože zneužívajú pohotovosť presne takto a teda nás nestihli vybaviť takže sme po hodine išli do detskej nemocnice kde syna pozreli. Mal akútne silné bolesti brucha co si myslím ze je stav na pohotovosť a nie 3 dňové teploty ktoré po liekoch ustupujú a vydržia k pediatrovi.
Ja by som isla. Je este malinký, 4 dní je dosť.