icon

Ako zvládajú deti operáciu krčných a nosných mandlí?

silvicka247
23. sep 2026

Ahojte, môjmu synovi bola odporúčaná OP krčné mandle zmenšenie a nosné vybratie. Chcem sa opýtať hlavne na krčné ako deti znášali bolesť a či nenarástli po čase? Ako často sú po vybratí nosných a zmenšení krčných choré? Ďakujem

dettilv
•
23. sep 2026

@silvicka247 nám robili presne toto včera. Viem napísať ako sa máme teraz, ale nie čo bude😀

anonym_e7f750
•
23. sep 2026

Moje obe deti nonstop choré. Také škôlkarske bacily. U oboch obrat o 180 stupňov. Dcére vybrali nosné a synovi aj zmenšovali krčné. Rekonvalescencia rýchla. A teraz sú už obaja na druhom stupni ZŠ a minimum bývajú chorí.
Naša pediatricka išla do.dochodku asi pred 5 rokmi a novy dr si nás nevie zapamätať. Ze mam najzdravšie deti z celej obce

silvicka247
autor
•
23. sep 2026
@anonym_e7f750

Moje obe deti nonstop choré. Také škôlkarske bacily. U oboch obrat o 180 stupňov. Dcére vybrali nosné a synovi aj zmenšovali krčné. Rekonvalescencia rýchla. A teraz sú už obaja na druhom stupni ZŠ a minimum bývajú chorí.
Naša pediatricka išla do.dochodku asi pred 5 rokmi a novy dr si nás nevie zapamätať. Ze mam najzdravšie deti z celej obce

@anonym_e7f750 ďakujem lebo z tých krčných mám trochu strach, že bude mať veľké bolesti a že to bude zbytočné keď po čase narastú - (samozrejme nemusí to byť náš prípad)

amelie2017
•
24. sep 2026

Nasho to caka v juni, 2 tyzdne pred 6. narodeninami. Ja sa viac obavam narkozy ako toho, co bude po tom. Mna operovali ako 20 rocnu a boli to muky, hlavne po tyzdni, ale decka v nemocnici vyzerali byt omnoho lepsie ako my dospelaci. Celkovo mi dr. uz vtedy vravela, ze vacsina deti to zvlada dobre. Ze cim starsi, tym horsie.

queenofdisaster_7
•
24. sep 2026

Tiež robili v utorok orezanie krčných. Celkom v pohode, ale dnes už ide bolesť do uší (je to normálne) a problém máme s jedlom

anonym_1f8641
•
24. sep 2026

@silvicka247 mojej dcére vyoperovali nosové, v celkovej anestezii, dorástli jej do pól roka. Potom nás poslali opäť ich dať vybrať, ale nesúhlasila som. To bol hrozný pohlad na ňu. Nebýva často chora.