Ako zvládať horúčky u detí so záchvatmi?
Ahojte mate teraz chore deturence?aké majú prejavy? Bojím sa horucok.dieta 2 a pol sa mi zachádza takže v tom prípade zábaly nieje možné dávať.viem robím možno paniku len keď mi to mame ťažké v týchto jej atakoch zachadzania sa môžme používať iba bezkontaktny teplomer..už som z toho vsetkeho na nervy.uz to nezvládam.vela detičiek je teraz chorých.
Tiež sa mi zdá ze si písala včera, tuším som ti aj odpísala. Môj malý mak horúčky dva dni, dnes je celý deň bez horúčky. Volala som doktorke, vraj majú 60 deti za deň a mamičky volajú každú chvíľu s touto chorobou, že sú len horúčky.
Pozri, zvládli sme to, malý to zvládol, viac spal, viac pil mlieka, viac oddychoval, striedala som paralen a nurofen každé 4h, mal vysoké horúčky 40tky, aj zábaly som raz robila lebo horúčka neklesla ani hodinu po lieku. Sme tu, malý sa mi dnes už hrá akoby mu nič nebolo. Ja chaoem ze vidieť choré dieťa je ťažké, nebol to ani pre mňa príjemný pohľad, no dieťa musí mať matku ktoru nepolozi bežná chrípka. Príde škôlka a co bude potom? Budeš sa rúcať každý týždeň?
Akoze zachadza sa placom ci ako? Preco by si nemohla davat zabaly, ked sa zachadza placom? A preco mozes pouzivat len bezkontaktny teplomer? Ma tak vysoku horucku, ze musis davat zabaly? Ja davam zabaly iba ked je to okolo 40 a nejde zrazit liekmi. Pokial to nie je tak vysoka horucka a lieky ucinkuju, zabaly nedavam.
Miesto štandardných (traumatizujúcich) zábalov môžeš napustiť 36st vaňu a nechať dieťa sa kúpať v horúčke. Nebude to preňho nepríjemné a splní to svoj účel 🙃..
mimo to, psychicky sa rúcať nad chorobou, ktorú dieťa nemá, nerozmýšľala si nad nejakým vyšetrením pre seba?
Aha, az teraz citam este raz a dieta este nie je ani chore. Mala by si vyhladat odbornika, ale pre seba.
@diewcatqoo zle som to.popisala.dieta malo zvysenu teplotu a dnes sa jej spustili sople do rána.nuz nevadi..sory možno to vyznelo tak ze mala nieje chora
@juliana1203 zle som to tu písala.mala mala zvýšenú teplotu.a dnes má sople..takže vyzerá to na nadchu

@juliana1203 ty si už pisala, nie? Včera?
Mala by si sa spamatat. Si matka. V zlých casoch mas byt silná, tvoje dieta by v tebe malo mat oporu, nemalo by byt svedkom tvojich nervových kolapsov kvoli beznej chripke a teplote. Tvoje dieta je navyse zdravé nie? Tak co nezvládaš???
Každý rok su epidemie, dokonca niekolko krát za sezónu. A všetko začne naozaj až s nastupom do školky. Co budeš robit potom?
Ked dieta ochorie, tak sa o neho starám, uklidňujem ho, mojkam sa s ním. Uvarim mu čaj, precitam rozprávku, kontrolujem teplotu, ked vystupi nad 38,5 dám sirup Nurofen alebo Paralen. Na striedacku po 4 hodinách. Zábaly nedávam. Dala som asi len raz, moje deti maju 9 a 10.