Ako zvládať liečbu rakoviny svojho dieťaťa?
Ahojte.... Pro4sím Vás o radu, ako sa dá čo najlepšie zvládnuť liečba rakoviny u dieťatka...?? Myslím, aby mama bola počas tohto obdobia psychicky silná a aby mohla dodávať silu dieťaťu... Existuje nejaká kniha, ktorú by si mohla prečítať, v ktorej sú nejaké rady, tipy...???? Niečo čo posilní...??? Ide o 4 štádium rakoviny, teda tých zlých správ bolo toľko že psychika je už na bode mrazu, doslova, možno ste to niektoré prežili tak viete... Človek má chuť celé dni len plakať a keďže dieťatko to cíti, vôbec mu to nepomáha.
Preto hľadám nejakú knihu, ktorá by posilnila psychiku, zmenila vnímanie, myslenia, prípadne iné tipy ako sa držať a nezrútiť. Ďakujem
Ešte k tým štádiam,štvrté je najhoršie :(
@dilino ahoj mozem aj ja poprosit kontakt? Teda ak lieci aj dospelych? Dakujem 🙂
@katka253111 áno aj dospelých aj deti volá sa pán TUTKO je z Východu ja som tam bola veľmi dávno ale robi aj cez telefon pomocou fotky toho kto je chorý jeho kontakt je 0907/747-744 ale volať sa da len od PONDELKA do STVRTKA od 15 do 18 v piatok a cez vikend žiaľ nie.
@zuzka_puska liečiteľ sa vola Jozef Tutko je na Východe a tč na neho je 0907/747-744 volať každý deň od Pondelka do Stvrtka od 15 do 18 hodiny on aj vtedy pomáha ked je posledné štadium rakoviny ako som pisala stratiť nemajú čo ked mu nepomôže tak neubliži a ešte je tiež čo lieči tiež nejaka pani Laura z Dvornikov č 0918/212-447 nech skusia aj tam nič zato nedajú veľmi zo srdca držim palce a nech bojuju nech nevzdavajú
@dilino dakujeeeem skusim jej teda poslat kontakt
@zuzka_puska skús nič zato nedá bud mu pomôže čo verim na milon percent musia byť pozitivny žiaľ nič iné im neostava ja mám sama ťažko postihnutu dcérku pri pôrode sa lekárovi nechcelo takže je ochrnuta, ležiaca, nevydi, nerozpráva, nič nosi plienky, krmi sa hadičkou priamo do brucha, na začiatku tiež bolo tak ako u mojej známej čo som pisala vnučka ma rakovinu a my ked sa dcérka narodila bola tiež na zomretie a boli sme za tým liečiteľom a je tu 9 rok aj napriek tomu že ortieľ bol neuprosni veľmi veľmi držim palce budem na ných myslieť okrem piatku v piatok nerobi a ani vikendyozvi sa ako to dopadlo ked ho skontaktuju.
@dilino prosim Vas pekne viem ze je to stary prispevok mate kontakt ns toho liecitela? dakujem
@zuzulik280 hore v príspevku je kontakt
@zuzka_puska ahoj ...cirala som celu diskusiu a chcem sa opytat ako sa maju...prosim a verim ze napises ze malemu je lepsie....prosim odpis
@angd dakujem pekne...a ako liecimodlitby, ci aku ma metodu?
@katka253111 áno lieči aj dospelých vola sa Jozef Tutko je tu kontakt naňho na internete ked si naťukate
@michaella94 ahoj, ano malemu je lepsie, dokonca ovela, akoby zazrakom 🙂 chodi uz do skoly, hoci len na zakladne hodiny kvoli slabej imunite. ale chvalabohu je to uz relativne ok. Snad sa to nikdy nevrati
Nekomentovala som ale drzala palce a moc mato potesilo 🙂
@zuzka_puska och, nahodou som nadabila na diskusiu, tak sa mi ulavilo, tak velmi. diky za info.
v takejto situácii asi nebude mať nikto chuť čítať knižku. Ja som bola pár dní v podobnej situácii, kým sme čakali na výsledky a poviem ti, že najviac mi pomáhalo byť s dcérou, a vyrozprávať sa, vyplakať sa. Nepotrebovala som aby mi niekto hovoril, ako bude dobre, že to prejde, všetko dobre dopadne, mám byť silná ale iba aby som to mohla zo seba dostať von. Ale ak je to čerstvé, tak chvíľu potrvá, kým to človek spracuje. Toto položí na kolená každého a nech robíš čo robíš, jednoducho ťa to prevalcuje.
@kvetinka75
@dilino môžem aj ja poprosiť o kontakt? ďakujem
@kvetinka75 áno on s avola Jozef Tutko je tu na internete ba neho kontakt ako adresa tak aj telefon on lieči aj ine veci nielen ked ma niekto tu zakeracku sviňu držte sa veľmi držim palce
@zuzka_puska z vlastnej skusenosti viem,ze mozes jej poslat akukolvek knihu,ma teraz tolko starosti,ze po tej knihe ani nesiahne a bohvie ci ju to aj nenahneva. Je to este velmi cerstve. A hlavne nema sil ani chut citat knihu. Skusit to mozes,aby si sa ty citila,ze si aspon nejako pomohla.
@sykorkauhliarka toto je najvacsi mytus,ze strava ti pomoze. Nie je rakovina ako rakovina. To,ze jednemu pomohla specialna dieta,uprava stravy,neznamena,ze pomoze aj inemu. A ludia,ktorym pomohla strava a kadejake zazraky radi vyhlasuju ako sa vyliecili. Ale oni sa vyliecili vdaka tomu,ze nemali taky agresivny nazor. Je velmi vela druhov nadorov a niektore su take agresivne,ze ti nepomoze nic. Menej agresivne sa podari liecbou vyliecit.
@zuzka_puska poslala by som jej jednoducho kvietky, peknú pohľadnicu kde jej napíšete, ze kazdy drn na nich myslite a ste jej nápomocní, ak by čokoľvek potrebovala. A letak z organizácie plamienok.
@zuzka_puska ako sa má matka a dieťa?
@vyliec_sa_neplac ahoj... Akosi som na túto diskusiu už aj zabudla. Tak je tomu 5 rokov, chlapec je úplne ok...teda úplne asi nie, ale proste podľa lekárov je vyliečený. Už nie sme s mamičkou v dennom kontakte, stretávame sa len zbežne, obe sme zmenili prácu, ale bývame na jednom sídlisku a raz za čas vymeníme pár slov cez sms. Malý, teda už skôr veľký, chodí normálne do školy, hocikedy ho vidím aj hrať hokej na ihrisku, v lete na bicykli. Nevyzvedala som do detailov, čo presne im zabralo najlepšie, ale viem že väčšinu času strávili v Bystrici na detskej onkológii, dokonca si tam aj prenajímali byt, aby mohol otec malého a ďalší dvaja bratia byť každý víkend či sviatok s nimi. Keďže na denné dochádzanie by to bolo príliš ďaleko. Tak predpokladám, že liečba mu pomohla. Pre mňa je to zázrak, lebo však mal 4 štádium a dostal sa z toho, dva roky síce nebol v škole a učil sa len v nemocnici alebo potom doma, postupne po doliečeni začal chodiť na tie dôležité hodiny. Viem ešte, že raz do roka chodia na kontrolu na onkológiu, ale teda zatiaľ je naozaj v poriadku. Inak, v Tom čase ako bol chorý tento malý, diagnostikovali rakovinu aj kolegyninmu synčekovi, a ten bohužiaľ ani nie do roka zomrel 😔😔😔 a to nebol v 4 štádiu ale oveľa skôr na to prišli, a aj tak to chlapček nezvládol, 6 rokov mal bol prváčik 😓

@zuzka_puska
Ešte k tým štádiam