icon

Ako zvládli kovid vaše deti?

3. máj 2021

Ahojte, s muzom sme pozitívni a nás 4 rocny syn začína kaslat tiež. Zaujima ma ako zvládali kovid vaše detičky? Ja sa oňho veľmi bojím a ešte keď my s muzom mame dosť ťažký priebeh, neviem si predstaviť ako by sa cítil on :(

Strana
z2
scorpionflower1
15. nov 2022

@niky1234 Ahoj, moja 4-rocna ma uz šiesty den teplotu 38.5, jej sa teda vysplha len kazdych cca 10 - 12 hodin, ale uz sa bojim co bude dalej. Inak ma len kasel, sprava sa ako by jej nic nebolo, ale ta horucka nie a nie ustupit a neklesa jej to.

niky1234
15. nov 2022

@scorpionflower1 myslkm si ze ked len takto ze po 12 hodinach tak uz zachvilku bude dobre🙂🙂a to je dobre ze inak nic u nas bol jrozny ten kasel ale nastastie len par dni🙂🙂🙂drzim palce nech mate po

scorpionflower1
15. nov 2022

@niky1234 Dakujem ti, ale ono je to ako na hojdacke, v pondelok nemala teplotu 24 hodin, potom jej vyskocila, dali sme liek, potom zas po 8 hodinach, potom po 10, je to na nervy. Takto dlho nemala teplotu este nikdy. Ale inak vyzera, akoby jej nic nebolo, este ked ma 38.5 tak chce lietat po byte, musime ju nahanat, ani kasel nema taky strasny. Ked ste boli na pohotovosti nevraveli ako dlho moze mat teploty? Kamoska mi teraz napisala, ze jej povedali, ze aj 7 dni.
Prajem vam vela zdravia.

niky1234
15. nov 2022

@scorpionflower1 aj mne vtedy povedala lekarka ze aj 7 dni… ze ten kovid nie je este taky preskumany ale my sme mali uz minuly rok v oktobri takze to sa vedelo asi menej ako teraz… asi si len to telo musi poradit s tym🙂🙂🙂

scorpionflower1
16. nov 2022

@niky1234 Tak som volala s pediatrickou a povedala, ze mozu byt teploty aj 10 dni. Ze ked je inak v pohode treba len pockat, ale ze jej mam v piatok zavolat. Ale znervoznuje ma, ze ju nikto nevysetril, nevzal CRP.

Strana
z2