icon

Ako zvládli kovid vaše deti?

3. máj 2021

Ahojte, s muzom sme pozitívni a nás 4 rocny syn začína kaslat tiež. Zaujima ma ako zvládali kovid vaše detičky? Ja sa oňho veľmi bojím a ešte keď my s muzom mame dosť ťažký priebeh, neviem si predstaviť ako by sa cítil on :(

Strana
z2
pribinak
3. máj 2021

Nechcem zľahčovať situáciu, ale čo poznám prípady, že deti boli pozit., tak mali ľahší priebeh ako dospeli
Tak snáď to bude aj u vás tak 😁

nikuska7
3. máj 2021

Ahoj. Nasa 5 rocna to priniesla zo skolky. Raz zvracala a raz ju prehnalo. Po 2 hodinach bolo po vsetkom. To sme netusili ze to je korona. 5 dni na to, sme v jeden vecer zacali so starsou dcerkou 7r naraz teplotovat. Na druhy den sme vysli pozitivne. Trvalo to asi 2-3 dni a ona mala ucpate dutiny a to bolo vsetko. Ja som mala trochu horsi priebeh. U nas v skolke to malo vela detickek a vsetky s lahkym priebehom. 👍 drzim palce

romanka_369
3. máj 2021

Ja mam deti dcerka 1 rok pozitivna pred dvoma tyzdnami asi dva dni velmi nepekne kaslala mala soplik a bola nepokojna..to preslo a je v poriadku..brala sirup na kasel a sirup na imunitu..syn 7 rokov zostal pozitivny tyzden po nej a je bezpriznakovy..ja s manzelom sme mali asi vsetky mozne priznaky..drzim palceky 👍..

jaga18
3. máj 2021

U nás takmer všetky deti bezpriznakove, jedna 12r s nádchou, 6 ročný s vyrazkami po celom tele (ale nesvrbelo ho to) a postupne sa vysyp vytratil tak do 10 dní

didi2102
3. máj 2021

Dcéra rok-2dni horúčka,týždeň kašeľ a soplik , syn bude mať 3roky-den horúčka

luccija
3. máj 2021

Väčšinou dobre čo poznám takmer bez príznakov.Davaj mu vitamíny,od doktorky niečo na kašeľ

lula313
3. máj 2021

Mamina mi Zrovna ukazovala fotky, že jej známym vnucata doniesli zo skolky coronu a malému z nej az zliezala koza na prstoch do živého masa. Tiež som si myslela, že to deti znášajú lahko. Určite by som hlavne podporila imunitu.

martina2309
3. máj 2021

My sme si tým prešli pred dvoma týždňami a taktiež našťastie bez problémov, mame akurát mesačnú dcérku (tu sme ale netestovali) úplne bez príznakov a dvojročného syna, ten mal dva dni zvýšenú teplotu. Nasedte vitamíny a hlavne sa snažte nestresovat, aj keď sama viem, že to nie je jednoduché. Veľa síl a zdravíčka 🙂

autor
4. máj 2021

Tak my zatiaľ mame odvčera horucky včera 38, dnes 38,4. Drzte palce.

27dianka
4. máj 2021

Jooooj moje tak to mi je ľútoo, ale tak budem veriť, že to celé veľmi rýchlo prejde a budete zas ok bez nejakých tých následkov

luciab987
4. máj 2021

U nas mala dcera teploty 38-39 dva dni a na treti den ako vymenena, bez teploty, usmiata, ostala jej zatial nadcha, upchaty nostek.

tinda5261
4. máj 2021

My sme ju mali v januari. Nasa opicka 2r. mala dva dni teplota 38. A potom uz nic. Behala a santila sa ako vzdy

autor
4. máj 2021

Ďakujem Vám zienky. Akurát zaspinkal, dúfam že bude lepšie.

ivangeline
4. máj 2021

Vraj to deti nesu lahsie a ide to cez brucho.

via88
4. máj 2021

Nas 4 rocny bez stopy po chorobe, ale zato po covide zacal soplit a kaslat, pricina sa nenasla, lieky nezabrali a po nom som zacala ja a takto si nadchovo pokasliavame a soplime uz dva mesiace. Vraj to moze byt postcovidove. Nichrozne len otravne.

scorpionflower1
30. dec 2021

Ahojte, stalo sa vam, ze ked malo vase dieta koronu, tak malo len teploty bez inych priznakov?

tatianaba
30. dec 2021

Moj mal 17 mesiacov, ked mal covid. Najprv tri dni strasne hnacky, tie z nicoho nic presli a hned dalsie rano horucka, tu mal 5 dni. Potom uz bolo dobre. Nemal ani kasel,ani nesoplil, ale aj tak som sa onho velmi bala.

jana005
30. dec 2021

@scorpionflower1 áno, štvorročný syn 39,3. Zrazili sme na 38,8 a po 12hodinach už nemal teplotu vôbec. A okrem tej horúčky nemal nič iné,ani sopel,ani kašeľ.
Ďalšie dve deti dva dni teplota 37,2 a bolesť hlavy

scorpionflower1
30. dec 2021

@jana005 no moja 3-rocna ma dnes cely den 37.5 a nic ine a ta teplota jej ani nestupa, max mala 37.8 urobila som jej samotest a vysiel jej velmi slaby druhy pruzok. Nam s muzom nic nie je zatial. Ale my sme 3x ocko obaja.

mima172
30. dec 2021

Moja to zvládla úplne v pohode. Aktuálne má silnú nádchu a to je oveľa horšie ako keď mala kovid. Držím palce, nech ste čím skôr fit 🙂

vanda323
30. dec 2021

Moja ani nie 2 ročná dcérka jeden deň 40- taká teplota potom už nič, ďalšia dcérka 6 ročná 2 dní teplota a potom už nič

3petka
30. dec 2021

Keď sme boli my pozitívny a mali sme príznaky tak môj syn ani nevedel čo je korona. A to ešte v škôlke dokonca chytil kiahne. Mal akurát teplotu z nich, jednu noc… Inak nič, detská doktorka bola v panike čo to ide urobiť že vírus s vírusom keď sa spoji a nič.

kittykat22
30. dec 2021

nas syn priniesol domov covid zo skoly, vsetkych nas nakazil. A este nejako v tych PCR testoch sa mu to neukazalo. Samozrejme do 2 dni bol vesely a o koronaviruse ani zmienka. Ja s muzom samozrejme pozitivna. Som vracala, dobre ze som sa nerucala do mdlob 😀 muzovi bolo na odpadnutie ... no a syn vysmiaty ze co nam je. Parada 😄😄

jana005
30. dec 2021

@scorpionflower1 objednaj ju na PCR a budeš mať istotu.
Ale keď jej vyšiel domáci test pozitívny a má teplotu,tak už by som si bola istá,že má koronu.
Manžel mal dva dni 38,6 a tiež mu viac teplota nestúpala

janko77
30. dec 2021

No my sme tiež pred pár týždňami prekonali kovid, starší syn(12) kašeľ, nádcha, mladší (7)sa stále sťažoval na bolesť brucha,hlavy a neskôr i bolesť nôh ale nejako sme to prekonali a už je dobre.Nasadili sme si vitamíny ,nastastie sme nemali horúčky...

scorpionflower1
30. dec 2021

No ja neviem baby, urobila som jej dalsi antigen a ten ma negativny. Este zajtra skusim.

niky1234
30. dec 2021

8 mesacny syn mal teploty 7 dni… uz ma islo porazit z toho po liekoch klesla a po 4 hodinsch zas stupla boli sme aj na pohotovosti. Najhorsie bolo 5 dni to stale nad 38,5 potom to zacalo klesat pod 38 a kasel mal neprijemny hlavne v spanku, sopliky, a velmi bol nepokojny, unaveny, umrncany.. v noci spal tak ze kazdych 20 minut sa budil so strasnym placom. Ja som strasne rada ze uz mame po. Kazdy mi hovoril neboj sa deticky to zvladaju dobre… ale my sme asi boli vynimka. Ja s manzelom som mala v pohode priebeh. Maly najhrosie z nas.

mia0409
15. feb 2022

@niky1234 prosím vás a co pomohlo? Dávali ste aj antibiotika? Práve prechádzame presne tým istým a už sa cítim bezradná

niky1234
15. feb 2022

@mia0409 nie antibiotika nemal..na teplotu sme striedali nurofen paralen po 4 hodinach lebo stale mu stupala. A potom na kasel mal fenistil kvapky a najskor na suchy kasel kalciovy sirup a neskor ked presiel do vlhkeho tak solmucol… a este C vitamin(cevitko) no a vela pit pocas celeho dna. Takuto liecbu nam dali na pohotovosti tam ho aj popocuvali a ze dychanie mal ciste. Potom som este nasej pediatricke pisala ze uz ma 5 dni teploty ci je to normalne ale povedlaa ze uz ked maju klesavu tendenciu ze napr dam paralen sirup uz len 2x za den nie kazde 4 hodiny ze je to lepsie a ak by zacala zas velmi stupat teplota tak ze az potom bude treba antibiotika lebo ze pri covide sa oslabi inunita a moze sa daky zapal pridruzit. Bezdradna som bola aj ja. V ten den ako sme prisli s pohotovosti som s placom volala mame o polnoci ako mam zabal robit lebo 39,5 a ani po sirupe neklesala ale nastastie zabal pomohol. Drzim palce nech to mate co najskor za sebou❤️❤️❤️

mia0409
22. feb 2022

@niky1234 ďakujem pekne našťastie už máme po, pomohli antibiotiká lebo sa pridružili zelené soplíky a dusenie sa z hlienov až zvracanie😮‍💨 ešte pár dní lieky od kašľa a našťastie pomohlo🙏

Strana
z2