icon

Ako zvládlo vaše dieťa operáciu nosných a krčných mandlí?

Dnes o 11:09

Baby robili vášmu dieťaťu (6r)kombi operáciu?(Nosné,krčne mandle a prepich uší)?Ako to dieťa zvládlo?

mimaapeto
Dnes o 11:41

no neviem či to pomôže dcérka síce nemala všetko naraz ale nosné mandle boli keď mala 4 roky jednodňovka tam bolo aj hojenie aj bolesti OK .... krčné mandle mala vlani ako 8 ročná uplne vyrezané.. v nemocnici sme boli 3 dni... ľadovali jej krk celú noc kontrolovaná bola pravidelne , infúzie dostávala, domov dostala kvapky do bolesti a teda mala bolesti... hrdielko treba zvlhčovať veľa piť... problém sme mali v noci asi dve noci lebo keď jej vyschlo hrdielko nastúpila bolesť vyschlo jej hrdielko nevedela prehlnuť slinu a začala sa akoby dusiť a kašľať a kašeľ je teda nežiaducí aby neprišlo ku krvacaniu.... upokojila som ju vyplula slinky pomaly sa napila vlažneho aby sme hrdlo zvlhčili a bolo dobre... držím palce je to zásah a teda doma bola cca 2 až 3 týždne po krčných mandliach

zuzkaa1991
Dnes o 11:42

@anonym_autor my sme boli ked malá mala.5.5r vacsi strach som mala ja 😇....ona v pohode az nato ze sa prebudila skor kedze treskali na chodbe bola.este mimo ale dala to bez.problemov v noci som sledovala dala nurofen na noc od bolesti a len týždeň dva som upozorňovala nech neskace na druhy den akoby nic nebolo...len mierna bolest ale.moja je citlivka boli sme cez leto