Ako zvládnuť 8 dní vysokých horúčok u dieťaťa?
Dobrý deň. Syn 4 a pol roka má už 8 deň vysoké horúčky do 40°c celý deň celú noc mu znižujem teplotu. Ide dole do 37-38 a potom zase vystúpi do 40. Dávam zábaly . Už som fakt zúfalá neviem čo s ním robiť boli sme aj na pohotovosti povedali že má vírus. Aj strašne kašle suchý kašeľ má až dusivy. Prešiel si niekto tým? Kedy bude už lepšie 😭😭😭😭
A tiez hrozne kaslala ale dychanie mal ciste, to ju tie mandle drazdili na kasel
@risoriskoveronka mali ste ist k pediatrovi
@risoriskoveronka chripka ak neberie antibiotika pravidelne tak pytat začiatkom mesiaca dcerka aj manžel chripku schytali tiez take.teploty prvýkrát az antibiotika zabrali a v nasom okoli vsetco antibiotika mali.inac neustupili horucky
@risoriskoveronka a boli ste u vasej detskej? Na pohotovost by som isla len vo vaznom pripade. Ak ma teploty viac dni, to nie je na pohotovost, normalne k detskej a ak ste boli, tak znova.
Syn mal raz takéto teploty vysoké 6 týždňov. Bola to mononukleóza a k nej sa pridružovali iné choroby.

Znoba k lekarke svojej! Nasa ked mala dlho horucky tak to bola nakoniec mononekleoza….tiez najprv virus, za par sni na kontrole angina (hnis na mandliach) a az odber krvi ukazala mononukleozu v tom case uz prekonanu…..