icon

Ako zvládnuť ťažkosti po operácii nosnej mandle?

12. feb 2025

Ahojte žienky, vedeli by ste mi poradit ci ste sa s niecim takymto stretli môjmu 3 ročnemu synčekovi vyberali v pondelok nosnu mandlu a odkedy sme doma sa extremne dusi kašlom,zvracia,ma teploty, plače od bolesti , stažuje sa mi ze ho bolia ruky, nohy .. ako urcite budem volat do nemocnice dneska ze ci je to normalny priebeh alebo sa treba prísť ukázať. Nestretli ste sa niektora s takymto u vášho dietatka? Ja uz som vyčerpana uz 3 den posebe od 4:30 hore v noci sa bojim aj zaspať kvôli malemu aby sa nieco nestalo kedže som nanho sama.

heln
12. feb 2025

urcite volaj, alebo s nim chod rovno na kontrolu. aj mojmu synovi vyberali mandle a nebolo mu absolutne nic.

ssimusska
12. feb 2025

Volala by som už dávno a nie až teraz. Určite bud volaj alebo tam hneď chod. Mne ako malej vyberali nosnú 2x a ani raz mi nič takéto nebolo.

janinah
12. feb 2025

Hlavne tam s nim nechod,chytil zrejme virozu a preniest na ine deti ,co tam pridu na operaciu ju netreba. Zavolaj bud tam,ale predpokladam,ze ťa odkažu na vasu pediatricku.

autor
12. feb 2025

@heln ved prave toto ze necakala som takyto priebeh po vybrati nosnej mandle zas ako kazde dieta je ine a inak to berie ale urcite budem volať

autor
12. feb 2025

@janinah budem tam volat a pôjdem aj k jeho obvodnej lebo sa mi to nepáči aby takto natom bol , cakala som ze bude v pohode uz na 2 deň a nič sa nezmenilo

autor
12. feb 2025

@ssimusska tak v noci som nevolala neviem ci by to zdvihli ale teraz rano zavolam a budem sa informovat ze co mam robit v takomto pripade ked ma takyto priebeh

lucka2303
12. feb 2025

nášmu vyberali pred dvoma týždňami a našťastie nemal žiadne komplikácie. Prvé dva dni som počula, že mu stekajú hlieny, ale žiadna teplota ani bolesti. V pondelok sme mali akurát kontrolu v nemocnici a všetko v poriadku, už je naspäť škôlke.

fiafia
12. feb 2025

Už by som bola v nemocnici. Nas na druhy deň rzp brala pre tachykardiu a kolapsove stavy. Určite by som nečakala už ani hodinu. Držím palce

soraya25
12. feb 2025

My sme mali tiež pred dvoma týždňami vyber, dostali sme antibiotika od prvého dňa ako preventívnu barieru. Prvé 3 dni mala neskutočne nezastaviteľné hlieny, zvracala ale len jeden krat. Normálne si vypýtaj antibiotika cez telefon

martul
12. feb 2025

Určite volať min. obvodnej, zrejme tam rovno chytil chrípku alebo nejaký vírus.

kiki68
12. feb 2025

Podla mna chytil infekciu, tam v nemocke su velmi rezistentne veci, cize ihned lekar. Po operacii nesmu byt trvajuce teploty a zapalove prejavy. Max prvych par hodin. Predtym sa odtial domov presne skrz toto nechodilo, ja som musela byt 4 dni v nemocke ako dieta, mne brali mandle uz 3x a nikdy som taketo stavy nemala. Iba tie prve hodiny boli take, ze som frkala krvave hlieny a bolo mi trosku nevolno. Po 12 hod uz som bola celkom v pohode.

zabka79
12. feb 2025

Asi ste chytili nejaku chripku bol chudak oslabeny...nam po vybere mandli nic nebolo

autor
13. feb 2025

No bola som včera v nemocnici snim povedali ze z ich strany je to v poriadku co sa tykalo zakroku , poslali nas na detske tak sme isli, tam sme cakali hodinu aj trištvrte kym nas zobrali katastrofa .. a tam zistili ze mozno zapal priedušiek/ chrípka tak predpisali sirup na kašel to bolo všetko ale od pondelka co sme doma my furt teplotuje teploty medzi 38,9-38,5 davam čipky, vlažne obklady aby som ho schladila nic nepomoha uz neviem co mam robit lebo sa mi to nepáči absolutne bola som aj u maleho obvodnej ta povedala ze len zrážat teploty a ked nepojde ze bud mame prist k nej alebo volat sanitku tak ja uz neviem ze co skôr ale mne hovorili ze by teploty mali byť len na druhy den od operacie a uz teploty trvaju 4 dni, uz som zufala a vyčerpaná z toho

petulda333
13. feb 2025

Lenze teraz je vo vzduchu taka pliaga. U nas naokolo vacsina deti takto chorych. Maju niekolko dni teploty az ku 40,hrozny kasel. Cize zamna to nebude z opercie,ale nieco niekde chytil

autor
13. feb 2025

@petulda333 tiez si myslim ze niekde nieco chytil ale je len doma zavrety max sme boli len v tej nemocnici mozno nieco tam chytil pravdepodobne