Akú máte skúsenosť s hemangiómami?
Malinký má drobný hemangiómček v obočí, nemal ho tam pri narodení. A na nožičke tiež, ten sa mu stráca...robili ste s tým niečo?
ahojte...tak ja mam hemangiom na makkom podnebi cast z neho mi zasahuje na pravu mandlu zvrchu......a mam to uz asi od nejakych 4 rokov, teraz mam 23....stale sa mi to kontrolovalo do 18tky.....teraz je to uz len take, ze ked cosi idem s tym, snazili sa mi to aj operacne rozbit, ale bohuzial, zasahuju mi tam vsetky cievy z hlavy tak nejak...tak mi to nemohli vybrat bo by osm zakrvacala alebo nieco take.....ani mandle mi kvoli tomu nemohli vybrat 😒 .....lebo sa to boja kvoli tomu hemangiomu....inak mi nejak neprekaza, len ked spim na bruchu tak sa mi tam krv naleje,,,,ale nikdy to nejak extra nekontrolovali u mna....bohvie
ahoj, moja 3 dcerka ma na chrbte hemangiom, velky asi ako 5 centov, chodime len raz za rokna kontolu, a nic extra nerobime, lebo zatial je to vraj v poriadku, akurat sa tam nesmie udriet, tak nato sme opatrný. 🙂

maly ma tiez hemangiom na chrbte.kozna to prvy rok sledovala,zacalo sa to samo od seba stracat,blednut.staci kontrola raz do roka.zalezi od toho kde to je a ake je to velke.treba sa poradit s odbornikom.tu na koniku je o tom aj tema,tak sa tam popytaj mamiciek https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/co-mam-robit-ked-hemangion-zacne-krvacat/