icon

Akú máte skúsenosť s hemangiómami?

krprtka
19. sep 2011

Malinký má drobný hemangiómček v obočí, nemal ho tam pri narodení. A na nožičke tiež, ten sa mu stráca...robili ste s tým niečo?

bobocka
19. sep 2011

maly ma tiez hemangiom na chrbte.kozna to prvy rok sledovala,zacalo sa to samo od seba stracat,blednut.staci kontrola raz do roka.zalezi od toho kde to je a ake je to velke.treba sa poradit s odbornikom.tu na koniku je o tom aj tema,tak sa tam popytaj mamiciek https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/co-mam-robit-ked-hemangion-zacne-krvacat/

teuflerin
19. sep 2011

ahojte...tak ja mam hemangiom na makkom podnebi cast z neho mi zasahuje na pravu mandlu zvrchu......a mam to uz asi od nejakych 4 rokov, teraz mam 23....stale sa mi to kontrolovalo do 18tky.....teraz je to uz len take, ze ked cosi idem s tym, snazili sa mi to aj operacne rozbit, ale bohuzial, zasahuju mi tam vsetky cievy z hlavy tak nejak...tak mi to nemohli vybrat bo by osm zakrvacala alebo nieco take.....ani mandle mi kvoli tomu nemohli vybrat 😒 .....lebo sa to boja kvoli tomu hemangiomu....inak mi nejak neprekaza, len ked spim na bruchu tak sa mi tam krv naleje,,,,ale nikdy to nejak extra nekontrolovali u mna....bohvie

marse
19. sep 2011

ahoj, moja 3 dcerka ma na chrbte hemangiom, velky asi ako 5 centov, chodime len raz za rokna kontolu, a nic extra nerobime, lebo zatial je to vraj v poriadku, akurat sa tam nesmie udriet, tak nato sme opatrný. 🙂