icon

Akú stolicu má mať dojčené dvojmesačné bábätko?

luciasveckova
7. máj 2013

ahojte.mame mensi problem.zhruba od nedele mame riedku stolicu a nevieme z coho.uzivame aj antibiotika tak dufam ze to nebude z toho.raz sme sa vykakali poriadne a potom uz iba po kazdom kojeni si tak prdne a je tam nalozene ale len trocha.skusali sme aj ryzovy vyvar a le nejako nezabral.poradte navstivit lekarku ci nie lebo ja si myslim ze uz to nieje v poriadku

brumka
7. máj 2013

dojcene dieta nemusi mat pravidelnu stolicu ale k tomu ze beriete antibiotika uzivate aj probiotika? odporucaju sa dlhodobo brat a urcite vzdy pocas antibiotik. lebo tie rozbijaju floru

barborav
7. máj 2013

Na začiatku sme kakali každý deň niekoľko krát...Potom si začal robiť niekoľkodňové pauzy a nevykakal sa 8dní!!!! ale všetko je v poriadku aj keď často kaká, aj keď menej často kaká. Mliečko materské je 100% vstrebateľné, takže preto to je 😉 . mimochodom, keď som bola chorá nedávno a musela som ja brať antibiotiká, neviem či je to možné že to nejako prešlo k nemu, ale od vtedy kaká každý deň! a hustota stolice býva všelijaká, riedka, praženičková.Dojčené deti by ževraj mali mať takú riedku 😉 pokiaľ nebolí bruško, je to OK.

zivika
7. máj 2013

ach jaj, co znamena my? ste dve osoby, nie? beries atb ty, alebo tvoje dieta? ak dieta, nebolo by mu na skodu davat pocas uzivania antibiotik aj probiotika...inac kojene dieta nemusi mat stolicu aj niekolko dni, takze pokial nema ine tazkosti, nemusis sa obavat...