Aký kožný problém je toto?

sjuzocka
9. dec 2014

Nas najmladsi sa najnovsie potyka s takymto koznym problemom.. co to moze byt? je to niekomu povedome? Prva foto predtym, druha foto, par dni potom. Svrbi ho to. Je to ekzem? Molusky? ... papier ku koznej mam, ale mam s koznymi skor zle skusenosti, preto sa pytam aj tu.

kiki68
9. dec 2014

vyzera to ako ekzem,ja som mala takyto nejaky ekzem,ale to musi urcit dermatolog co to je, cize pozriet, spravit zoskrab a dat to na kultivaciu. Ci tak sa to robi iba na veterine? ja neviem,ja sa moc do ludskej dermatologie nevyznam,ale viem,ze tieto veci patria do ruk lekarom a nie an to skusat patlat doma nieco.

mawka
9. dec 2014

to vyzera na nejaku infekciu, virus a este ked to mokva - ci je to suche? treba zobrat ster. a rozhodne ku koznej. a ked nie si spokojna, tak vymen. dermatologov je ako maku.

felycity
9. dec 2014

mneto príde ako ekzém, moja dcéra také male zvnútornej strany predlaktia to isté čo je na prvej foto, zvyklasi to doškriabať , navštívili sme kožného lekára a dali nám mastičky/Locoid a prtopic/, zatiaľ je pokoj a objavilo sa to vždy na zimu takže asi by bolo dobré skočiť ku kožnému

kikuska8
15. júl 2016

Zdravim, prosím vás aká bola diagnóza? Vdaka.

daskaa1
15. nov 2017

Ahoj, aj ja by som rada vedela co to nakoniec bolo 😉

evkaeast
30. sep 2019

Aj ja som zvedava 🤭