icon

Aký máte názor na antibiotiká Augmentin?

takyna
13. nov 2013

Ahojte prosim vas aky je vas nazor na anitibiotika Augmentin?, zaberaju?, lebo mame suchy kasel drazdivy, vyter z hrdla pozitivny potvrdena
Klepsiella bacil, nasadili nam Augmentin, neviem ci nam zaberie, dufam, ze po nom nepojdeme do dalsich antibiotik.... 😒
dakujem za kazdu odpoved 🙂

Strana
z2
adamko197
4. dec 2018

Moja skúsenosť veľmi zla brali sme ich 5 dní a teraz už 2 deň nás len pichanie pretože nám nastal akutny zápal hrtana malý sa mi skoro zadusil kvôli alergií na tento liek.Druhy deň dostávame rano večer po dwa injekcie aby sme sa zbavili opuchu v hrdle a neskončili v nemocnici.

sugar25
18. jan 2019

@adamko197 ahoj a keď ste ich brali tak ste mali zelenú stolicu? Po akom čase sa prejavila u vás alergia?

civoktaz
10. apr 2019

zaberajú na to, aby ťa totálne vycucali z energie. u mňa do 2 dní od nasadenia hnačky, bolesti klbov, migréna ako nikdy v živote a ešte aj mesiac PO únava - riešim hemolytickú anémiu spôsobenú liekom - ale nie klasickou liečbou, prírodne.-..reklama je zakázaná, ja nepredávam, chvalabohu prírodné železo zaberá...

katyka13
12. feb 2020

@civoktaz správne chápem, že Vám ten liek spôsobil tu anemiu ?

civoktaz
3. mar 2020

svinstvo čo nezaberá zbytočne zaťažovať telo...

civoktaz
3. mar 2020

keď si pozriete na popis nežiaDúCICH účINKOV, VIACERé ATB majú nežiadúci účinok hemolytickú anémiu. preboha a nedajte si predpisovať fluorochinolonové ATB ako ciprofloxacin - to je de facto chemoterapeutikum a nie ATB - malo to byť len pred ľudí čo sa liečia na rakovinu...

nedokonala
19. máj 2024

dcére augmentin sirup zničil zuby, najprv zažltli, potom sa začali kaziť. vytrhnutie, krivenie zubov, ortodontická liečba. augmentin sirup nikomu neodporúčam

haraburdova
19. máj 2024

Nemam skusenost s tymito atb pri detoch, ale ja som ich mala nasadene pri liecbe zapalu okostice a lekarka mi ich dala aj v druhom trimestri ked som mala sialeny zapal dutin spojeny so zapalom stredneho ucha. V oboch pripadoch mi zabrali takmer behom 24hod a do 48 som sa citila zdrava ale samozrejme som ich dobrala.

mahulenaad
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2