icon

Aký priebeh chrípky mali vaše deti?

Včera o 12:19

Ahojte, chcem sa spytat, aky mali priebeh vase deti s touto chripkou. Predpokladam ze dcera ju ma tiez, lebo pondelok, utorok mala teploty cca 39. Po nurofene vzdy kleslo. V stredu sa jej uz drzala len okolo 37 bez liekov, vcera uz uplne bez teploty. Krochu kadle a ma nenormalne sople.. ale do dnes rana zas mala 37,9. Dnes je taka smutna, ze je unavena, aj teraz mi zaspala.. teplotu ale nema.. je to normalny priebeh? Vdaka..

anjelicek26
Včera o 12:25

V lekarni normalne sprav test na chripku... tych moznosti, co to moze byt v tomto stadiu, je velmi vela..

manqua
Včera o 12:25

Ano, je to uplne normalny priebeh. Nedavala by som nic, ak ma teplotu do 38. No jednoducho treba len vydrzat 🙈

autor
Včera o 12:30
@manqua

Ano, je to uplne normalny priebeh. Nedavala by som nic, ak ma teplotu do 38. No jednoducho treba len vydrzat 🙈

@manqua musim jej davat. Ona ked je zdrava tak ma beznu teplotu okolo 35. Zize 38 je uz pre nu tak ako pre nas 40.. mna len zarazilo to zlepsenie a potom zas zhorsenie..

mawisch
Včera o 15:57

Syn mal nedavno chripku A. Bolo to rovnake, par sni vysoke teploty, potom den a pol bez teploty a potom sa mu teplota na den vratila, mwdzirum zacal kaslat a soplit.

bianka...
Včera o 18:56

Prvé dva dni 40,2 kleslo min.39,3 to už bolo víťazstvo. Zábaly a Nurofen, paralen nezaberal, Ibalgin. Ďalšie 3 dni teploty do 39, prišiel kašeľ a sople. 6.den teplota do 38, kaseľ, 7.den konečne teplota max 37,3. 6.-7.den sa pridali hnačky.