Aký sirup na suchý kašeľ u 2-ročného dieťaťa?
Ahojte, prosím pomoc.
Syn ma suchý drażdivy kasel. Sople nemá.
Dala som mu stoptussin - vyvracal ho.
Aký sirup pomáha na suchý drażdivy kasel? A aj ako tak dobre chutí? S malým je ťažko dat lieky. Takmer všetko vyvracia. Aj teraz ho dusi v noci. Fenistil Dvaam
Ďakujem za rady .
@dzulli1980 no on syn má presne 2r a 12,5 kg.
No za mna najlepsie ist na pohotovost a dat prednison cipky, ked uz je takto zle. Plus inhalator je dobry, to musia ale predpisat ten pre deti
Natri hrudník, krk jazvečou masťou (ak nemáš, hocijakým olejom, ja som naposledy natierala dcéru repkovým olejom), krk zabaľ do šatky, hrudník igelit, na to pyžamko a vetraj.
Nam pomaha napr drosetux. A inhalovat. Najblizsie mam v plane tiez skusit tu mast, vraj je dobra bravcova. Ak ma zachvat oblec ho a chvilu postojte v okne
Ďakujem ženy. V nedeľu mal laryngititu, dostal cipok. V pondelok bol ok, v utorok začal sem tam kašľať. Dala som Kalciovy, volala dr.
Stále kašle, najhoršie je to v noci, ma suchý kašeľ ale nedusi sa.
Dala som mu stoptussin, z toho sa po vracal. Ešte som rozmýšľala ze mucosolvan je vraj chutný a je na suchý kašeľ..
Stoptusin a sinupret
Na laryngitidu nam vzdy zabral drosetux. Je super sladky a maly sa na neho doslova tesil. Aj ked niekto povie ze trapne homeo ale fungoval. A to inhalovanie je super.
Aspecpecton junior...Nam zabral do 2-3 dní a začala vyksliavat
Stoptussin kvapky alebo sirup? Lebo kvapky sú hnusne a sirup je ochutený.
Nám doktorka povedala nech si kúpime suchý dráždivý kašeľ Ditustat Neo a pomohlo, on je taký mentolový.
Stoptussin sirup alebo paceladin. Stoptusin sa nemusí meniť pri zmene kašlu. Paxeladine je len na suchý kasel.
@dominika52702 dala som kvapky a teda dnes už vykaslieva.
Mne deti z kvapiek stoptussin tiež zvracali.
Prešli sme na sirup a dajú si ho v poriadku. Ale na suchý dráždivý kašeľ je stoptussin slabý.

Daj Paxeladine - chutí ako kakawko (alebo hocijaký sirup od suchého dráždivého kašľa) ... + antihistamiká (Fenistil je OK).