Aký sprej do nosa pre 7 mesačné bábo?
Mamicky, mohli by ste mi poradit aky sprej do nosa pouzivate pre svoje deti na zvlhcenie sliznice pred odsavanim? Chcela by som nieco neskodne, s morskou vodou (typu sterimar) ale neviem ci to deticky mozu, nikde som sa to nedocitala.
Dakujem
Ahoj, ja som používala Physiomer Baby, je vhodný pre detičky od 2 týž. do 3 rokov. Je väčší, má 115ml a stojí až okolo 8 EUR, ale ja som s ním bola veľmi spokojná a vydržal mi aj dosť dlho.
Môžem odporučiť Physiomer Baby. Maximálna spokojnosť a určite ho môžu aj 7mesačné detičky. 😉
my dávame Libenar, je to vlastne fyziologický roztok. a potom po odsaní Nasivin
myslím, že spreje sa ešte nemôžu, len kvapky, už ale poriadne nepamätám prečo 😅 😉
Libenar baby, physiomer baby. Viackrat denne zakvapkat, ak ma sopliky My pouzivame prakticky od narodenia, aj ked nema sopliky, tak kazde rano(v pripade sucheho vzduchu aj vecer)kvapnut. Nosna hygiena 🙂
Physiomer Baby
ahoj.sterimar sa môže používať alebo aj physiomer baby.
ja som to nastriekala do nosíka malému,nechala asi 5min.pôsobiť a potom odsávala. 🙂
ja som od mesiaca použivala Physiomer Baby a použivam ho dodnes ako nosnu hygienu a som maximálne spokojnááá 🙂
opýtaj sa v lekárni, Ti lepšie poradia 🙂
libenar alebo physiomer baby 🙂
Ahoj, sterimar môžeš kľudne, dá sa kúpiť aj taký pre bábätká, aj my používame, keď máme soplíky. Pekne to vyčistí noštek. A potom, ak treba, tak odsávame.
Sterimar Cu je velmi dobry 🙂 ale mame aj Physiomer baby ...no myslim ze Stérimar Cu je účinnejší 🙂

My sme davali Nasivin ale max 5dni nam vravela dr. Je velmi dobry ale ked sa pouziva dlhsie tak poskodzuje nosnu sliznicu. Najlepsie ti poradia v lekarni