icon

Aký sprej do nosa pre 7 mesačné bábo?

lubiduch
30. jan 2013

Mamicky, mohli by ste mi poradit aky sprej do nosa pouzivate pre svoje deti na zvlhcenie sliznice pred odsavanim? Chcela by som nieco neskodne, s morskou vodou (typu sterimar) ale neviem ci to deticky mozu, nikde som sa to nedocitala.
Dakujem

something
30. jan 2013

My sme davali Nasivin ale max 5dni nam vravela dr. Je velmi dobry ale ked sa pouziva dlhsie tak poskodzuje nosnu sliznicu. Najlepsie ti poradia v lekarni

fedorkaa
30. jan 2013

Ahoj, ja som používala Physiomer Baby, je vhodný pre detičky od 2 týž. do 3 rokov. Je väčší, má 115ml a stojí až okolo 8 EUR, ale ja som s ním bola veľmi spokojná a vydržal mi aj dosť dlho.

jajamalka
30. jan 2013

Môžem odporučiť Physiomer Baby. Maximálna spokojnosť a určite ho môžu aj 7mesačné detičky. 😉

lucyliu
30. jan 2013

my dávame Libenar, je to vlastne fyziologický roztok. a potom po odsaní Nasivin
myslím, že spreje sa ešte nemôžu, len kvapky, už ale poriadne nepamätám prečo 😅 😉

matkamirko
30. jan 2013

Libenar baby, physiomer baby. Viackrat denne zakvapkat, ak ma sopliky My pouzivame prakticky od narodenia, aj ked nema sopliky, tak kazde rano(v pripade sucheho vzduchu aj vecer)kvapnut. Nosna hygiena 🙂

karamel
30. jan 2013

Physiomer Baby

monbaj
30. jan 2013

ahoj.sterimar sa môže používať alebo aj physiomer baby.
ja som to nastriekala do nosíka malému,nechala asi 5min.pôsobiť a potom odsávala. 🙂

zdenicka2012
30. jan 2013

ja som od mesiaca použivala Physiomer Baby a použivam ho dodnes ako nosnu hygienu a som maximálne spokojnááá 🙂

lucianka222
30. jan 2013

opýtaj sa v lekárni, Ti lepšie poradia 🙂

brumka
30. jan 2013

libenar alebo physiomer baby 🙂

bubula_007
30. jan 2013

Ahoj, sterimar môžeš kľudne, dá sa kúpiť aj taký pre bábätká, aj my používame, keď máme soplíky. Pekne to vyčistí noštek. A potom, ak treba, tak odsávame.

lienkan
30. jan 2013

Sterimar Cu je velmi dobry 🙂 ale mame aj Physiomer baby ...no myslim ze Stérimar Cu je účinnejší 🙂