Aký výsyp to má moje dieťa na tele?
Môže to byť reakcia na jedlo, alebo na nový gél na pranie. Ale ak mala teploty, tak to môže byť aj šiesta choroba ..
treba ist na kozne s tym, cim skor.. moze to byt kadeco a nema to mala pekne urcite..
Ja si myslim ze by to mohlo byt-pytiriasis rosea, virusove ochorenie. Mala som nieco podobne v tehotenstve ale asi tak 100xhorsie. Zabralo aloe vera krem a kolostrum
No ja by som na to kožné aj hneď šla ale problém je v tom že sme zaseknuté doma pretože v škôlke mali pozitívnu učiteľku na covid. Takze dcéra má nariadenu krantenu do 18.10. Zajtra ideme ráno na testy. Bez výsledkov covid passu si ani neškrtnem 😤😤😤 tak sa mi vyjadrili na hygiene prosím pekne. Dosť ju to aj svrbí a má to vysušené. Ja už som pozerala všetko možné na nete...už má aj svrab napadol ale to ze má dajake cestičky na koži a čiarky ale to som nenašla. Potom sme dávali tepovat gauč a posteľ tak som myslela či z toho sa jej neurobila dajak reakcia alebo z cocolina koncentratu avivazneho čo som nové kúpila. Začala som jej teda prať v čistej vode ale nemizne jej to. Teraz to má takéto na krku
@martinuska myslite ruzienku či ako sa to povie po našom? A tiež vás to svrbelo a mali ste vysušenú kožu? Lieky sa na to berú nejaké?
Je tu aj kozna na konovi tak skus dextella14 tak nejak. Mozno aj skor poradi ked sa nedostanes k doktorovi.
@lenka1291 Skus sa opytat skvelej koznej doktorky co je clenom tohto fora @dextella14. Mne uz niekolkokrat velmi ochotne pomohla.

Prosím Vás neviete mi poradiť čo je toto? Nezabera nám fenistil ani Erius😕, dcéra má 4 roky . Začalo to minuli utorok asi troma bodkamy na hrudi a takto sa to rozšírilo. Dosť ju to dráždi. Dve doktorky na pohotovosti povedali že kiahne to nie sú že nejaká alergia alebo vyrus. Na alergologiu sme objednané až v pondelok budúci týždeň.