icon

Aký výsyp to má moje dieťa na tele?

lenka1291
14. okt 2020
lenka1291
autor
14. okt 2020

Prosím Vás neviete mi poradiť čo je toto? Nezabera nám fenistil ani Erius😕, dcéra má 4 roky . Začalo to minuli utorok asi troma bodkamy na hrudi a takto sa to rozšírilo. Dosť ju to dráždi. Dve doktorky na pohotovosti povedali že kiahne to nie sú že nejaká alergia alebo vyrus. Na alergologiu sme objednané až v pondelok budúci týždeň.

mirkava
14. okt 2020

@lenka1291 isla by som urcite na kožne. Treba jej na to nieco dat. Nejaku masticku na ukludnenie. Mohlo by to byt z jedla. Skus vysadit draždive jedla, mlieko. Dala by som malej šetriacu dietku.

ivca88
14. okt 2020

Môže to byť reakcia na jedlo, alebo na nový gél na pranie. Ale ak mala teploty, tak to môže byť aj šiesta choroba ..

simca06022011
14. okt 2020

treba ist na kozne s tym, cim skor.. moze to byt kadeco a nema to mala pekne urcite..

janage
14. okt 2020

@lenka1291 nevidim dobre. Je tam tekutina v prostriedku ci nie. Moja mala molusky ked bola mala. Urcite necakaj a chod na kozne ako Ti pisali. Kludne hned zajtra volaj skoro rano, ze akutny stav.

martinuska
14. okt 2020

Ja si myslim ze by to mohlo byt-pytiriasis rosea, virusove ochorenie. Mala som nieco podobne v tehotenstve ale asi tak 100xhorsie. Zabralo aloe vera krem a kolostrum

lenka1291
autor
14. okt 2020

No ja by som na to kožné aj hneď šla ale problém je v tom že sme zaseknuté doma pretože v škôlke mali pozitívnu učiteľku na covid. Takze dcéra má nariadenu krantenu do 18.10. Zajtra ideme ráno na testy. Bez výsledkov covid passu si ani neškrtnem 😤😤😤 tak sa mi vyjadrili na hygiene prosím pekne. Dosť ju to aj svrbí a má to vysušené. Ja už som pozerala všetko možné na nete...už má aj svrab napadol ale to ze má dajake cestičky na koži a čiarky ale to som nenašla. Potom sme dávali tepovat gauč a posteľ tak som myslela či z toho sa jej neurobila dajak reakcia alebo z cocolina koncentratu avivazneho čo som nové kúpila. Začala som jej teda prať v čistej vode ale nemizne jej to. Teraz to má takéto na krku

lenka1291
autor
14. okt 2020

@martinuska myslite ruzienku či ako sa to povie po našom? A tiež vás to svrbelo a mali ste vysušenú kožu? Lieky sa na to berú nejaké?

janage
14. okt 2020

@lenka1291 pohladaj doktorku doktora co v case korony bol ochotny konzultovat cez mail - posles foto a telefonicky. Ja som tak urobila. Obvolaj viac ambulancii povedz ze svrbi a rozsiruje sa

sasanka605
14. okt 2020

Je tu aj kozna na konovi tak skus dextella14 tak nejak. Mozno aj skor poradi ked sa nedostanes k doktorovi.

janage
14. okt 2020

@lenka1291 inak mojim detom fenistil gel nezabral nikdy. Skus este gafrovu mast s ichtamolom - vyskusat na par - pozor smrdi a farbi oblecko a ditiaden(iba na predpis) na svrbenie ak aerious nezabera ani zodak(da sa na volno 7kusovy)

andreatytler
14. okt 2020

@lenka1291 Skus sa opytat skvelej koznej doktorky co je clenom tohto fora @dextella14. Mne uz niekolkokrat velmi ochotne pomohla.