Alergia na antibiotiká u dieťaťa
Doteraz bolo vsetko ok. Dnes je to 7 den a vidim ze je vhadzany hlavne na trupe .. prosim Vas moze byt este horsie? Pouziva aj fenistil. Dr. Cely tyzden nerobi.. tak neviem ci nastivit zastupujucu doktorku alebo co. Dakujem za odpoved. Tieto lieky bral prvy krat .
Ako stare dieta?
Chodte na pohotovosť alebo k zastupujucemu lekárovi, syn sa takto vyhadzal na posledný deň a začal potom aj puchnut.. museli sme dať silnejši liek proti alergií, ktorý nám predpísala pediatricka. A určite o tom povedz lekárke.
Nahlásiť doktorovi, bude to reakciu na ATB. A nie, nemusí byť prvý deň. Podať antihistaminiká treba
Ja som len volala dr a poslala jej fotky. Zavolala si ma na odber krvi. Predtym este kazala davat Fenistil kvapky. Moja sa presne po Megamoxe vyhadzala na bruchu a nohach na 7my den. Za par dni jej to ustupilo, myslim, ze uz ked sme sli na odber, tak nemala nic (bol akurat vikend).
Nahlásiť doktorovi, bude to reakciu na ATB. A nie, nemusí byť prvý deň. Podať antihistaminiká treba
@anonym_630972 ma 3roky ..
@13uzivatelka11 boli sme u zastupujucej, bohuzial tie lieky nanho a na chorobu absolutne nezabrali dostal dalsie lieky klacid. Tak dufan ze uz teraz zabere vsetko a bude cim skor fit.
@danielahamar dala som rano fenistil. Boli sme u zastupujucej doktorky, dostal dalsie atb .. lebo nalez ma stale velmk zly
@anonym_630972 ma 3roky ..
@13uzivatelka11 boli sme u zastupujucej, bohuzial tie lieky nanho a na chorobu absolutne nezabrali dostal dalsie lieky klacid. Tak dufan ze uz teraz zabere vsetko a bude cim skor fit.
@danielahamar dala som rano fenistil. Boli sme u zastupujucej doktorky, dostal dalsie atb .. lebo nalez ma stale velmk zly
@anonym_autor myslela som že nám dali antihistaminiká na tu reakciu, zle som sa vyjadrila.. lebo najprv sa tiež len trocha vyhadzal a ráno mal aj opuchnuté pery.
Bohuzial vyhadzanie som si vsimla az po podani poslednej davky.. prosim Vas co robit? Ist k lekarovi?
@anonym_autor je to typ reakcie a pride na 6-7 den. Nas mal vysyp z penicilinu po celom tele , trval 3 dni

Bohuzial vyhadzanie som si vsimla az po podani poslednej davky.. prosim Vas co robit? Ist k lekarovi?