icon

Alergia na mlieko u dojčaťa

mataoa
19. jan 2022

Prosím Vás neriešili ste niektorá zvýšené IgG protilátky na mlieko Dalej že musí držať prísnu dietu a nejesť nič mliečne a ani UM piť viac ako pol roka Obden davať kalciový sirup A ak nahradiť UM tak potom ALPRO mliekom ale akým? a aký konrkétne kalciový sirup jej zaviesť? dnes revem pol dna z toho, že pol roka nesmie nič Ninka 🙁 som zufala z toho, že ma alergiu na mlieko Neviete čo sa stane, ked aj napriek zakazu jej dam UM resp. sem tam bude mať niečo mliečne? tu alergiu resp. zvýšené IgG jej zistili z dôvodu, že na ručičkách sa jej vytvorili ekzemy Tie už zmizli na základe mastičiek od kožnej Dakujem

Strana
z2
danielahamar
21. jan 2022

@evica17 ja osobne som zas nevedela, že aj na toto sa používa kalciovy sirup, voľakedy sa to až takto neriešilo, voľakedy myslím pred 15r.😁

zara1357
Autor odpoveď zmazal
mataoa
autor
22. jan 2022

@zara1357 mala odmieta vsetko jestNic nechceSkusili sme 3 druhy toho mlieka a nicOd vtedy co nema nutrilon nechce jest nicAle ze nicSvokra nakupila bezlaktozove jogurty,moze to ci ani to nie?

danielahamar
22. jan 2022

@mataoa nemoze

evaachesa
22. jan 2022

Ja by som len poradila skúsiť radšej dmBio rastlinné nápoje z DMky. V Alpro máš menší podiel hlavnej zložky (mandle) a pridaný cukor. Ak by ste potrebovali riešiť tieto nápoje častejšie, potom odporúčam Miomat kde si ich vieš sama urobiť. Synovi tak občas urobím ovsené, ryžovo-kokosové a mám to raz dva hotové a hlavne lacnejšie. Dávam aj do varenia 🙂
ALPRO:
Pitná voda, Cukor, MANDLE (2,3%), Fosforečnan trivápenatý, Morská soľ, Stabilizátory (karobová guma, guma gellan), Emulgátor (slnečnicové lecitíny), Vitamíny (B2, B12, E, D2)

dmBio:
Voda, MANDLOVÁ pasta* 3 %, morská soľ. *z ekologického poľnohospodárstva

Strana
z2