Alergia na olej do prania
Ženy som neskutočne zhrozená nebudem menovať značku nakoľko je dosť známa ale istý práci olej do prania spôsobil môjmu synovi neskutočné záchvatové kašle až podozrenie na astmu takisto k tomu sa pridalo aj silné kýchanie.. viem je to moja hlúposť že som to kupovala ale tým že ma presviedčali že je to Hypoalergénne a vhodné dokonca je pre novorodencov tak som to kúpila aj pre 2,5r syna… Chcem chcem sa opýtať či sa vám to niektorej stalo ja som absolútne zhrozená po vysadený a vyhodenie do koša týchto všetkých olejov sa synov stav uplne zmenil.
@anonym_autor aspon so zdravym rozumom narozdiel od biekoho kto dava na oblecenie kazde 💩 peace a nabuduce rozmyslaj co kupujes
V Akom soku si? Avivaz oleje....nedam na pokozku ani sebe nieto dietatu. Ano je to tvoja hlupost.
Rovnako ti moze zareagovat aj na vonne sviecky.
Treba riesit vlastny rozum. Ale ano jz by som reklamy ba avivaze zakazala.
Nechapwm aj tu zeny, mnohe riesia zdravu stravu ale vychvaluju oleje rozne avivaze chorvatske....
Žiaden problém sme nemali . Aku vôňu si od nich mala ? Dcéra mala 3 r ked som prvý x skúsila a vsetko ok
@anonym_188387 vsetko ok ale aky dopad to ma a moze mat na jej pluca teraz netusis.
@anonym_2d7028 boze zrazu kolko odborniciek a kriticiek ako ty , ved pisem ze som si to uvedomila , mna tu nepoucaj laskavo, ja som si vedoma svojej chyby , pytam sa ci niekto mal podobnu skusenost nezaujimaju ma tvoje dristy …
@anonym_autor ak sa na základe mojich drístov aspoň 1 mamička zamyslí čo za svinstvo to je, tak to bude fajn.
@anonym_autor taka tema tu uz bola, jasne, ze je to mozne, dokonca sa cudujem, ze sa to nedeje kazdemu. Je to chemia jak vysita, strassny sajrajt. Vyhodit, nepouzivat. Dokonca kolegyna preprala po vyhodeni oleja este raz vsetko co v tom svinstve oprala, aby "prezili v klude a bez ujmy".
@anonym_2d7028 boze zrazu kolko odborniciek a kriticiek ako ty , ved pisem ze som si to uvedomila , mna tu nepoucaj laskavo, ja som si vedoma svojej chyby , pytam sa ci niekto mal podobnu skusenost nezaujimaju ma tvoje dristy …
@anonym_autor krasne sa navazas do dalsieho anonyma, len zato, ze ti napisala pravdu a to, co aj dalsie? Aj ja sa cudujem, ze tie sracky niekto da a dokonca 2rocnemu dietatu. Ja som prala v detskom prasku bez avivaze neskutocne dlho
@anonym_autor taka tema tu uz bola, jasne, ze je to mozne, dokonca sa cudujem, ze sa to nedeje kazdemu. Je to chemia jak vysita, strassny sajrajt. Vyhodit, nepouzivat. Dokonca kolegyna preprala po vyhodeni oleja este raz vsetko co v tom svinstve oprala, aby "prezili v klude a bez ujmy".
@jamidea aj ja tak isto👌🏻
Prečítaj si zloženie a pochopiš. Jediné prírodné esenciálne používam
@anonym_autor no ak toto dáš decku na prádlo tak vráť rodný list..
Prečítaj si zloženie a pochopiš. Jediné prírodné esenciálne používam
@priscilla07 myslis avivaze alebo oleje.? Ostavam ale nadalej verna Bupi a lovele radsej po tomto extreme🥹
Vonavy domov.. ano pani na predajni ma presvedcila aj majitelka vo videach to hovori
@anonym_autor mne vonavy domov rozleptal plast na práčke

Nepoužívam ani bežné aviváže, dokonca gro veci periem v Eco prášku... Stačí pár minút googlenia ... Vo všetkom je toľko sajrajtu že okrem ekzémov to narúša aj hormonálny systém. Mne je z toho blbo len keď to cítim na balkóne alebo na dvore, že niekto iný v tom pral a suši prádlo.
Stačí že je prádlo čisté, nemusím byť cítiť na 10m... To že sa nejaká vôňa páči mne neznamená že sa páči aj okoliu.
@44janica44 ano, a preto si kam mozem nosim vlastne postelne pradlo, neznasam tie extremne silne vone v apartmanoch/ hoteloch