Alergia na roztoče. Dá sa mu nejako pomôcť?
Ahoje maminky,rada by som vdela váš názor.Chlapec má alergiu na roztoče a keď mu robia testy vždy je to horšie a horšie...Dá sa tomu nejak pomocť aby sa to zlepšilo ak áno ako?Lekárka nám nikdy nič nepovedala,ani či sa niečomu vyhýbať...Proste o takejto alergii nič neviem...Poradíte mi prosím?Ďakujem
lepšie ako paplony je objednať si protiroztočové povlaky.My sme objednali na matrac, paplon aj vankuš. Dajú sa prať pri 90 stup.Samozrejme eliminovať koberce, zaclony, dekoračky.......atd. Malý má alergiu dokopy 3 roky.A v porovnaní to čo mal na začiatku je to oveľa oveľa lepšie.
Zo stupnice 5 čo je najvyššia on mal 4.Samozrejme že mu nastavili liečbu.Dostáva kvapky presne na mieru je to robené.
@vierka74 Vsak to sa stava 🙂 Napisem ti to do IP, dobre? A pozri si tu stranku, snad tam najdes nejaky co ti bude vyhovovat.
Baby januz neviem čo mám robiť. Mesiac berieme lieky na alergiu aj inhalujeme a kašeľ je stále. Má dní že kašle vkuse celý deň.
@margaretka_9 Dakujem, ze si mi to poslala, hned som to pozerala no ja som nerozhodna takze este som nevybrala, ale snad nieco vyberiem.
@mukesina A tie lieky jej vobec nezaberaju? Ake lieky su to?
@mukesina juuuj tak dufam ze dobre dopadne vysetrenie, drzim vam palce. A tie lieky aspon trosku uz zabrali, ci ani nie?
@vierka74 Nemas zaco, rado sa stalo 😉 Akurat pred tyzdnom mi aj kamaratka hovorila ze si objednala paplon z toho grasshopperu. A to som sa jej ani nic nepytala. Zacala mi sama od seba ze si objednala super paplon a ja uz som sa zacala vypytovat a zistili sme ze mame rovnaky 🙂
@erika161 pozerala som si tu stranku len sa este neviem rozhodnut ktory objednat. A ako to maju oni s dopravou? Zadarmo, ci su tam nejake poplatky?
Maminky prosím Vás vedeli by ste mi poradiť? Už vyše týždňa moju Silvinku trápi nádcha a stále soplenie a prskanie. Boli sme u doktorky, dala nám nejaké lieky ale vôbec jej nezaberajú. Začínam sa obávať či nemá alergiu alebo niečo podobné. Čo robiť? To nám doktorka musí spraviť nejaké testy?
@nicollettka popytaj výmenný lístok A šup k alergologicke
@silvusinka353 Tak snad sa dobre rozhodnes 🙂 Vies co maju dopravu a dokonca nad 50 € maju dopravu zdarma.
@erika161 A ako som pozerala tak lacnejsi paplon ako 50 € tam ani nemaju takze to budem mat dopravu zdarma, super aspon nieco. Uz sa len rozhodnut.. Ty mas nejaky paplon od nich? nejako som pozabudla ci si mi to uz pisala
@mukesina bola som veru u doktorky ta nam dala vymenny listok a isli sme k alergologicke, porobila nam nejake testy tak som zveda, no snad to nebude nic vazne
@silvusinka353 v tomto mas pravdu ale tak mas aspon dopravu zadarmo a budes spokojna s kvalitou ich paplonov to som si viac nez ista..hej mam tiez od nich 🙂
V prvom rade vymen doktorku. Ak nevie rozpravat, mala ti do ruky aspon strcit letak pre alergikov, kde su vsetky tieto zakladne informacie :-/
@papricka33 vsak zacinam rozmyslat aj nad vymenou doktorky lebo ta nasa terajsia je fakt slaba, ohladom nicoho nevie poradit.. ale uz nam aspon testy potvrdili ze Silvinka ma alergiu na prach, tak aspon viem preco ma take problemy..chcem jej teraz kupit aj nejaky kvalitnejsi antialergicky paplon, tak snad aj to trosku pomoze
@janinah Mozes aj mna pridat potrebujem rady Dakujem
Ahojky, prave predavam vysavac, ktory bol vyvinuty presne pre ludi s tymito problemami. Tym ze vsetok prach a vzduch ktory nasaje je filtrovany cez vodu a vodne kvapocky, zachyti z toho co alergika drazdi najviac ako je mozne. Alergiu zial nevylieci ale moze poskytnut ulavu. Nam velmi dobre sluzil aj ked az taku silnu alergiu nemame (co je dovod preco ho nakoniec menime za vysavaci robot). Inzarat je tu: https://www.modrykonik.sk/market/spotrebice-do-...
@radorick prosim Ta vies dat typ a znacku vysavaca ktoey ste Mali?😊
@veronikakira cauko Veronika, jasne bol to vysavac znacky Thomas Genius - tu mi inzerat zrusili lebo som nevedel ze tam nemoze byt fotka z internetu, ale mam ho aj na bazozsi ked vyhladas Thomas Genius tak najdes 🙂 Alebo kukni nove, ked chces novy budes mat vonavy za viac / vravim pre alergikov je to top na trhu
Pripajam sa do dyskusie a chcela by som poprosit o radu.Synovi (3,5 roka) iba nedavno zistili alergiu na roztoce...uz velmi dlho pozorujeme zhorseny stav, najma v noci (dusivy niekolkohodinovy kasel, upchaty nos, nadcha, zaslzene oci)...priznaky, najma ten kasel sa vzdy zhorsi po prekonani akehokolvek infektu dychacich ciest.Potom trva nekonecne dlho, kym sa ten kasel zmierni a pomalinky vymyzne...dlhodobo uzivame Aerius,Montelykast,teraz uz aj Ventolin inhalacne....teraz sme opat v tom tazkom obdobi...po teplotach mu ostal sopel a silny kasel.Len aby bola predstava...tuto noc spal dokopy asi 4hodiny, ostatny cas presedel a prekaslal....boli sme uz aj u obvodnej,ci to nieje nieco ine (zapal priedusiek,pluc...alebo cokolvek ine)...tak sa potvrdil iba Staphylicocus aurerus masivne...co mame stale pri soploch...beriemedo toho Pamycon(lokalne atb do nosa a sirup Trifed) no liekov jeden cez druhy....moja otazka znie...ako ste riesili prevenciu pri alergii na roztoce? Ciem, ze sa treba zbavit kobercov,zaclon...atd...alergolog na odporucil nejake speci potshy na matrace, antialergicke obliecky, vankuse a periny...mate s tym niekto skusenost, pripadne by som poprosila konkretny typ vurobku, ktory mate osvedceny...nie je to lacna zalezitost,co som tak zbezne pozerala,tak nech sa nenechame opantat reklamou na nieco, co budu zbytocne vyhodene peniaze.Dakujem za kazdu radu
Ahojte tak aj mojej dcere zistili alergiu na roztoce 😕
janinah mozem poprosit do skupiny dik

@margaretka_9 Akosi som to nestihla pozriet a horsie je ze si uz ani nepamatam na ktorej stranke som to mala pozerat. Mozes mi do spravy poslat prosim ta nazov firmy z ktorej si ty objednavala paplony?