Alergia u dvojročného
Ahojte prosim vas ako pomôcť malemu 2 ročnému synovi, z nosa mu tečie doslova ako voda, nedá sa mu spinkať co mu to zateka davam mu kvapky fenistyl, je ešte niečo čo by mu pomohlo? Chorý nie je určite, boli sme minulý týždeň u dr
Kontaktovať dr budem hneď v pondelok lebo sme 2 mesiace v bludnom kruhu, uz mu dala aj antibiotika ze nech sa prelieci podla mna zbytočne ale ok ach ľúto mi ho je
@patricka my sme ešte neboli na alergo iba naša dr jej predpísala, skúste odsledovať keď je pekné počasie či sa to nezhorsuje prípadne či nemá zacervenane oči
@matullienka skúsim jedine co som spozorovala je to ze na fenistyle mu je lepšie, ako náhle mu ho vysadim do 3 dni hroza...
@patricka Je to antihistaminikum a ked vidis, ze zabera, tak daj zatial, kym nemate nic ine. Ja som mavala kedysi silnu alergiu na roztoce - stipali oci, tieklo z nosa a hlavne mi spuchla aj dychacia trubica, riesila som to vzdy Fenistilom a zaberal perfektne, do 15-20 minut.
Bola som v lekárni a poradila mi sprej allergodil ze dava sa aj malym detom aj keď je tam napísané ze od 6 rokov...len neviem ci môžem dat aj sprej do nosa a aj fenistyl

@patricka treba kontaktovať dr ak má alergiu dá mu lieky, naša berie každý deň aerius sirup a je to podstatne lepšie