icon

Alergia u dvojročného

patricka
30. apr 2022

Ahojte prosim vas ako pomôcť malemu 2 ročnému synovi, z nosa mu tečie doslova ako voda, nedá sa mu spinkať co mu to zateka davam mu kvapky fenistyl, je ešte niečo čo by mu pomohlo? Chorý nie je určite, boli sme minulý týždeň u dr

matullienka
30. apr 2022

@patricka treba kontaktovať dr ak má alergiu dá mu lieky, naša berie každý deň aerius sirup a je to podstatne lepšie

dominka63
30. apr 2022

@patricka mame toto iste už 4mesiace fakt a na alergo nezistili nič a nič nám neoomaha

patricka
autor
30. apr 2022

Kontaktovať dr budem hneď v pondelok lebo sme 2 mesiace v bludnom kruhu, uz mu dala aj antibiotika ze nech sa prelieci podla mna zbytočne ale ok ach ľúto mi ho je

matullienka
30. apr 2022

@patricka my sme ešte neboli na alergo iba naša dr jej predpísala, skúste odsledovať keď je pekné počasie či sa to nezhorsuje prípadne či nemá zacervenane oči

patricka
autor
30. apr 2022

@matullienka skúsim jedine co som spozorovala je to ze na fenistyle mu je lepšie, ako náhle mu ho vysadim do 3 dni hroza...

kacena4
30. apr 2022

@patricka treba vysetrenie, fenistil by som dlhodobo nedavala je to stary tazky liek dnnes je koopa liekov bez zbytocnych vedlajsich ucinkov

pribinak
30. apr 2022

@patricka ak má alergiu tak fenistil mu je úplne na nič, nijako mu nepomôže

Skús mu v lekárni kúpiť voľne dostupné antihistaminika a uvidis

patricka
autor
30. apr 2022

@pribinak aha lebo na fenistyle je napísané antihistaminikum tak preto mu ho dávam

pribinak
30. apr 2022

@patricka ale nie je vhodne na takýto druh alergie

marianarem
30. apr 2022

@patricka Je to antihistaminikum a ked vidis, ze zabera, tak daj zatial, kym nemate nic ine. Ja som mavala kedysi silnu alergiu na roztoce - stipali oci, tieklo z nosa a hlavne mi spuchla aj dychacia trubica, riesila som to vzdy Fenistilom a zaberal perfektne, do 15-20 minut.

patricka
autor
30. apr 2022

Bola som v lekárni a poradila mi sprej allergodil ze dava sa aj malym detom aj keď je tam napísané ze od 6 rokov...len neviem ci môžem dat aj sprej do nosa a aj fenistyl

ivka1163
19. nov 2022

@patricka ahoj,ja mam ten istý problém so synom 3r,vkuse ma sople, dávam fenistil 2tyzden,mali sme 3dni pauzu a keď ho nebral tak sa to zhoršilo, zabral vám alergodil do nosa?

patricka
autor
20. nov 2022

@ivka1163 ano ten nám pomohol