Alergická reakcia na Megamox Duo sirup? Skúsenosti rodičov
Ahojte, ma niekto podobnu skusenost? Maly dobral pred 3 dnami tieto ATB a dnes sa vysypal. Vyrazky ma na chrbte, brusku a stehnach. Moze to byt alergicka reakcia aj po douzivani? Vobec ho to nesvrbi. Nechcem zbytocne stresovat a hneď utekat k dr. Ak mate niekto podobnu skusenost budem vďacna 🙂
@taktotedanie pojdem rano k dr, dakujem za info
@kati1303 toto je alergia na lieky, aj po 3dnoch dobrati
@danielahamar ano boli sme u dr a je to oneskorena alergicka reakcia vraj to deti mavaju dost casto co sa tychto atb tyka. Uz dnes to ma lepsie 🙂
@kati1303 Presne taketo mala aj moja po Megamoxe. Zda sa mi, ze tam je pravdepodobnost vysypu 1/100. Za par dni to zmizlo. Boli sme aj na testoch, ale podla mna uz dost neskoro po vysype.
@nekonecna_katastrofa ano povedala dr ze velmi casto mavaju deti z tychto liekov alergiu na 10 deň. Presne tak nam to aj vychadza.
@kati1303 dobry den, mame nieco podobne viem ze to je starsia diskusia ale bola to teda ta alergia? Nam aj opuchli nozicky a rucky a oci , uz sme boli na pohotosti samozrejme dostal injekcie tak to ustupilo troska , tiez po megamoxe , vdaka za odpoved
@adka19996 dobry den ano bola to alergia na Megamox. Do par dni to zmizlo. Pediatricka vravela ze u deti je bezne ze maju reakciu prave ma Megamox.
@adka19996 dobry den ano bola to alergia na Megamox. Do par dni to zmizlo. Pediatricka vravela ze u deti je bezne ze maju reakciu prave ma Megamox.
@kati1303 ďakujem za odpoved som kludnejsia , rano vstal cely obsypany ruky nohy a očka opuchnute dostal injekcie a vysyp zmizol ale este sa stazuje na bolest noziek odmieta chodit , zajtra ideme k ortopedovi ale pwvne dufam ze to je len alergia na megamox, dakujem za odpoved .
Pekny den 😊
@kati1303 ďakujem za odpoved som kludnejsia , rano vstal cely obsypany ruky nohy a očka opuchnute dostal injekcie a vysyp zmizol ale este sa stazuje na bolest noziek odmieta chodit , zajtra ideme k ortopedovi ale pwvne dufam ze to je len alergia na megamox, dakujem za odpoved .
Pekny den 😊
@adka19996 drzim palce nech to nie je nič vážne 🙂

@kati1303 dieta pozorne sleduj, ja som mala pocit, ze vzdy ked som sa na dieta pozrela malo vzdy o nejake vyrazky navyse