icon

Alergická reakcia u 5 mesačnej

nikk3y
5. feb 2022

Ahojte, po dlhej dobe potrebujem rychlu radu
dnes som bola donutena dať malej dcérke (5mes.)
UM zarobené v ryzovej vode (pediatricka nám poradila) kvôli hnackam ktoré máme...
máte nejaké rady ak to dnes večer neprejde?

vitriolka
5. feb 2022

@nikk3y zajtra sa poradit v lekarni a zatial zabezpecit dostatok tekutin, nech nie je dehydrovana

nikk3y
autor
5. feb 2022

@vitriolka ahoj ďakujem no s tymi tekutinami máme problém aj bez toho 🙁 3.deň dávame atb keďže mmalá mala horúčky kasel a snažím sa do nej dostať aspoň ten rehydratacny roztok (dnes mi vypila možno 5 malých lyziciek a potom už vypluvala)🙄 ale našťastie udrzujeme teplotu max do 37.5

vitriolka
5. feb 2022

@nikk3y a hnacky zacali po uzivani atb?

matabb73
6. feb 2022

Moja dcéra mala ako polročná hnačky, boli sme kvôli tomu v nemocnici. Tak je liečili len Smectou, Hylacom a mrkvovým odvarom. Všetko som jej dávala ja, kľudne sme mohli byť doma. Mrkvový odvar zaberal najlepšie. Inak bola plne dojčená.

nikk3y
autor
6. feb 2022

@vitriolka nie začali ešte pred tým lebo ma zapálené hrdielko 😔 tie teploty už sú dobre, ale stále máme hnačku a teraz aj vyrazky

nikk3y
autor
6. feb 2022

@matabb73 ahoj a ten mrkvovy odvar ako si robila? 😊
lebo teraz UM v nej neostane dlho po jedení

matabb73
6. feb 2022

@nikk3y uvariť mrkvu s väčším množstvom vody a po vychladnutí rozmixovať. Pila to z fľaše s väčšou dierou. Moja to moc nechcela, lebo dovtedy bola len dojčená, ale musela. Bol ti trochu boj. Ak papá už lyžičkou, môžeš to uvariť hustejšie ako výživu a dať lyžičkou. Inak to má mať konzistenciu riedkej výživy.

kacena4
6. feb 2022

necitala som prispevky ale ak potrebujes dat do dietata tekutiny pouzi striekacku bud obycajnu alebo nurofen drzim palceky

nikk3y
autor
8. feb 2022

@matabb73 ďakujem pekne určite si návod zapamatam 🧚‍♀️👼 mala už je zdravucka ❤

nikk3y
autor
8. feb 2022

@kacena4 ďakujem za nápad to mi nenapadlo 🙈🙄
chvála bohu sa z toho dostala 😊😇