Alergická reakcia u 5 mesačnej
Ahojte, po dlhej dobe potrebujem rychlu radu
dnes som bola donutena dať malej dcérke (5mes.)
UM zarobené v ryzovej vode (pediatricka nám poradila) kvôli hnackam ktoré máme...
máte nejaké rady ak to dnes večer neprejde?
@vitriolka ahoj ďakujem no s tymi tekutinami máme problém aj bez toho 🙁 3.deň dávame atb keďže mmalá mala horúčky kasel a snažím sa do nej dostať aspoň ten rehydratacny roztok (dnes mi vypila možno 5 malých lyziciek a potom už vypluvala)🙄 ale našťastie udrzujeme teplotu max do 37.5
Moja dcéra mala ako polročná hnačky, boli sme kvôli tomu v nemocnici. Tak je liečili len Smectou, Hylacom a mrkvovým odvarom. Všetko som jej dávala ja, kľudne sme mohli byť doma. Mrkvový odvar zaberal najlepšie. Inak bola plne dojčená.
@nikk3y uvariť mrkvu s väčším množstvom vody a po vychladnutí rozmixovať. Pila to z fľaše s väčšou dierou. Moja to moc nechcela, lebo dovtedy bola len dojčená, ale musela. Bol ti trochu boj. Ak papá už lyžičkou, môžeš to uvariť hustejšie ako výživu a dať lyžičkou. Inak to má mať konzistenciu riedkej výživy.
necitala som prispevky ale ak potrebujes dat do dietata tekutiny pouzi striekacku bud obycajnu alebo nurofen drzim palceky

@nikk3y zajtra sa poradit v lekarni a zatial zabezpecit dostatok tekutin, nech nie je dehydrovana