icon

Antibiotiká Sumamed

laura1107
15. dec 2017

Baby maly ochorel.Ze chytene horne dychacie cesty.Ptedpisala malemu 3 dnove ATB sumamed.Mate s tym skusenosti kedy zvylnu zabrat a podobne?Prvy krat ho vidim takto choreho.Teplota, kasel riadny aj sopliky .Uplne je nevladny a mne je do placu.Ano viem tym mu nepomozem.Len chcem vediet skusenosti s antibiotikami sumamed.Dakujem

janinah
15. dec 2017

Manžel je orl lekár a našim deťom tieto ATB nikdy neordinoval....iné podľa potreby áno.

weru3ka
15. dec 2017

my sme ich akurat dobrali snazala ich dobre ani nehnackovala ale nezabrali😣musela dat druhe tie hned zabrali

loliki
15. dec 2017

@laura1107 sumamed bezne sa predpisuje pri zapaloch HDC. Ake su 3 dnove? Take poznam len tabletky. Sirup beru moji urcite dlhsie. Kolko ma syn? (Vek) ako to ma uzivat?

laura1107
autor
15. dec 2017

@loliki no ma sirup.Doktorka mi povedala ze je to davka na 3 dni.Ma brat raz denne 5ml

natalia13
15. dec 2017

My sme ich brali, dcéra 8 rokov...oni pôsobia ešte ďalších myslím 7 dní. Trošku bola po nich bledá ale inak všetko ok.. žiadne nežiaduce účinky

rejaa
15. dec 2017

ja si myslím, že sumamed sú dobré antibiotiká. Moja dcérka ich mala, keď mala 4 mesiace a bola chorá. Na koľko boli dní si už nepamätám. Ale sumamed som mala aj ja, keď som mala zapálené hrdlo, až som nemohla prehĺtať poriadne. Bola to jedna fľaštička a tú som vypila na 1X a účinok mal trvať až 7 dní. Zabrali dobre.

laura1107
autor
15. dec 2017

@natalia13 a kedy zacali ucinkovat?

loliki
15. dec 2017

@laura1107 tak mu to tak davaj a kup mu aj probiotika, 1x denne pocas 3 dni nie je vela , neviem co riesis, aky mas problem?

natalia13
15. dec 2017

Polepšilo sa tak výraznejšie asi za 48 hodín

laura1107
autor
15. dec 2017

@loliki pozorne citaj absolutne ziaden problem nemam aj mu ich davam.Pytala som sa na skusenosti a kedy zvyknu zaberat.Staci lepsie citat...

laura1107
autor
15. dec 2017

@natalia13 dakujem pekne.Snad sa nam coskoro polepsi ked idu vianoce 😢

loliki
15. dec 2017

Citam pozorne, uz som si vygooglila, ze ma rok aj 7 mes. Po 3 dnoch urcite zaberu. Ty asi len zacinas so sumamedom, ja som ich uz popodavala asi litre, preto mi to pripada, ze tu robime z komara somara. Prajem skore uzdravenie. Uvar cibulovy caj alebo polievku. Tiez posobi antibakterialne.

natalia13
15. dec 2017

@laura1107 ešte len tak na margo, po ATB som jej kúpila v bio obchode šťavu z goji a celkovo ju to nastartovalo...

laura1107
autor
15. dec 2017

@natalia13 vazne ?Dakujem za info.Pojdem kupit
@loliki dakujem

laura1107
autor
15. dec 2017

@loliki no teraz berie ATB druhy krat nikdy nebol takto chory ako teraz.A neda mi to kedze idu vianoce nechcem aby bol aj cez sviatky v takomto stave 😐 Az teraz mi zaspal od uplneho vycerpania uz.koli soplikom sa mu nedalo.

loliki
15. dec 2017

@laura1107 na sopliky sme mali odsavacku, lebo nevedel vyfukat. Tiez byval chory 1x za rok, tak 3 rocny nevedel si vyfukat nos. 🙄 na tecuce sopliky dat mucosolvan sprej, na huste (3.den natchy) sinupret kvapky. Neboj sa , ono to prejde. 🙂 na vianoce bude zdravy.

laura1107
autor
15. dec 2017

@loliki no ma tecuce davala som mu nasivin.Zajtra zbehnem pre sinupret tie som dnes zabudla kupit.Mucosolvan je do nosteka ci ako?Pytam sa ako idiot ale neviem 😂

deti95060810
16. dec 2017

u nás boli v pohode... žiadne problémy....

dominicka1986
16. dec 2017

Mucosolvan junior je sirup na vykasliavanie pre deti. A Muconasal je sprej do nosa ale od 12 rokov veku.

autumn11
27. dec 2017

synovi sumamed zabral asi do troch dní. Mal zápal priedušiek a dosť škaredo kašlal. Po sumamede začal pekne vykašliavať a do týždňa bol už celkom ok.