icon

Bábätko má hrču na hlave, neudrelo sa. Čo to môže byť?

albao
4. mar 2011

Nedávno som nahmatala maličkej hrču na hlave ako keď sme sa ako deti buchli. Lenže naša malička sa určite nikde neudrela. Už som to našla pred pár dňami, ale nevenovala som tomu pozornosť. Dnes som si všimla, že to tam má stále. Môže to byť niečo nebezpečné? Mám bežať k lekárovi, alebo počkať na poradňu o 3 týždne? Nemôže to byť nádor? Je to pomerne tvrdé. Mám pomerne obavy, aby to nebolo niečo vážne 😒

Strana
z2
lenockaxxx
1. júl 2019

@lenka2312 ja takú tiež mám a to mam 29 rokov. Nezväcsuje sa ani nič podobné, no mám to odjakživa a už asi nezmizne.

lenka2312
2. júl 2019

@peta4 ďakujem za odpoveď 😊 a dr si čo myslí?

peta4
2. júl 2019

@lenka2312 v podstate hned na zaciatku povedala, ze sa tak hlavicka tvaruje, len moja svokra do mna hucala, preto som to zacala riesit, inak by ma to ani nenapadlo

cestazababom
9. nov 2019

@peta4 ahoj aj mojej sa to teraz spravilo, ako ste prosim vas na tom? Poslali vas aj na dake vysetrenia? Nerastie to ?

peta4
9. nov 2019

@cestazababom ahoj. Neriesili sme to uz, nerastie, nemeni sa. Ani zmeny na malom nevidim. Aj dr. Mu to sleduje pediatricka a je to tvar lebky proste.

fialka99
29. sep 2022

@marika_btt ahoj prosim viem ze je to davnejsie ale ako ste dopadli na sone? dcerka ma tiez hrcku na zahlavi na urovni ucha ale je to tvrde a nepohyblive.tiez ideme na sono.dakujem

marika_btt
5. okt 2022

@fialka99 Joj uz si ani nepamatam, ale na sone sa nic nenaslo, boli to uzliny. Neskor mu to zmizlo.

evita_g
19. okt 2023

@marika_btt Ahoj. Prosím ťa, ako to dopadlo pred siedmimi rokmi s tvojím synom a jeho hrčkou na hlave? Lebo prešla som viacero tém, ale väčšinou nahmatajú hrčky na hlavách bábätiek (do 1 roka) a ty si písala, že tvoj mal vtedy 2,5 roka. Moja má 4 roky a našla som jej teraz na temene dve tvrdé, nepohyblivé hrče. Ďakujem za odpoveď.

Strana
z2