icon

Bábätko má zvláštne vyrážky

8. júl 2022

Veľmi ťažko sa to fotí. Su toto potnicky? Nesvrbi ju to, nemá teplotu. Komplet vysypane ruky tie pupaciky sú do červena. Keď boli najväčšie horúčavy tak mala celé ruky.

Bábätko má zvláštne vyrážky
martul
8. júl 2022

Určite ste boli s tým u doktorky, že?!!

andreatytler
8. júl 2022

Toto nevyzera dobre a nevyzera to ako potnicky. Urcite s tym chod k lekarovi.

jaskolka
8. júl 2022

To vyzerá skôr ako silná alergia, ísť k doktorovi

pribinak
8. júl 2022

Uff, smer pohotovosť

zenazaba
8. júl 2022

@pribinak na pohotovost? V piatok cez den? S vyrazkou?

fiafia
8. júl 2022

Nevyzerá to pekne. Určite k pediatrovi.

pribinak
8. júl 2022

@zenazaba naša pediatrička u takýchto malinkých s alergickou reakciou posiela rovno na pohotovosť

autor
8. júl 2022

Takto to vyzeralo. Mala to len na rukách. Mali sme vtedy v byte 31 stupnov. Prišli sme včera svokrovcom (chladný dom) a od včera to vôbec nemá. Na rukách ani stopa niečoho. Keď sa jej to znova vyhadze, určite utekám lekárovi. Ďakujem, že ste mi spôsobili obrovskú paniku a stres a ešte k tomu sa cítim jak najposlednejsia.

martul
8. júl 2022

Akože prepáč, a či sme ti mali napísať, pochváliť sa. Ešte aj na tej ,, lepšej " fotke to vyzerá hrozne, je to malé bábo a ty namiesto doktorky vypisuješ na MK?!!!

autor
8. júl 2022

@martul doktorka ma s tým poslala do kelu. Ze fenistil v spreji jej mam kúpiť. Ze pokiaľ sa jej dobre dycha a nemá teplotu tak do roka mi nikto s tým nepomôže. Ale mne sa to furt nezdalo preto som sem napisala lebo vy ste tu všetky matky terezy so skúsenosťami akoby ste vychovali 16 deti. Preto som si sem dovolila napísať

autor
8. júl 2022

Do 1 roka dieťaťa nemôžu dat na to nič. Len fenistil.

beata_k
8. júl 2022

No len ty nevies, co to je. To je ten problem, nie zeny na MK. Co ak je to alergia? Das jej viac toho a bude ti v noci opuchat?
Tiez si myslim, ze toto potnicky nie su.

martul
8. júl 2022

Není sme tu matky terezy, ale keď nenapíšeš aspoň jednu zloženú vetu, že baby bola u doktorky ale .... nemáte s tým skúsenosti?!
Máme veštecké gule odkiaľ sme mali vedieť že si bola u doktorky?!
Apropo keď ťa doktorka pošle do kelu, tak to riešim inde, a neuspokojim sa keď vidím ako moje dieťa vyzerá.

andreatytler
9. júl 2022

Nabuduce ked sem napises otazku, napis aj ako mame odpovedat aby si bola spokojna.
Kazda jedna odpoved bola ferova, slusna a baby sa uprimne snazili pomoct.

kp7333
9. júl 2022

Dcera mavala v lete podobne, ked bola babatko, pomohol Sudokrem.

autor
9. júl 2022

@kp7333 ďakujem pekne. Aj sa partnerovi zdalo, že ten pomáha najlepšie. Tak sa mi to potvrdilo. Ďakujem

janinah
9. júl 2022

Vnučik 8 mes.s niečím podobným bol včera na pohotovosť vo francúzsku.nemal horucku ani nevyzeralo.ze ho to svrbí.uzavreli to ako vírus.ze nič vážne.neviem.ci dali dáke lieky.

autor
9. júl 2022

@janinah ďakujem pekne za odpoveď 🙏 nech je zdravý vnúčik.
Asi to ta alergia nebude naozaj a možno ten vírus nakoľko aj potraviny ma len zo záhrady a také, ktoré má už dávno zavedené a bez problémov. Pričom postrek bol len mlieko alebo droždie a podobne. Žiadne pesticídy.
Takze možno naozaj nejaký vírus...