Toto nevyzera dobre a nevyzera to ako potnicky. Urcite s tym chod k lekarovi.
To vyzerá skôr ako silná alergia, ísť k doktorovi
Uff, smer pohotovosť
Nevyzerá to pekne. Určite k pediatrovi.
Takto to vyzeralo. Mala to len na rukách. Mali sme vtedy v byte 31 stupnov. Prišli sme včera svokrovcom (chladný dom) a od včera to vôbec nemá. Na rukách ani stopa niečoho. Keď sa jej to znova vyhadze, určite utekám lekárovi. Ďakujem, že ste mi spôsobili obrovskú paniku a stres a ešte k tomu sa cítim jak najposlednejsia.
Akože prepáč, a či sme ti mali napísať, pochváliť sa. Ešte aj na tej ,, lepšej " fotke to vyzerá hrozne, je to malé bábo a ty namiesto doktorky vypisuješ na MK?!!!
@martul doktorka ma s tým poslala do kelu. Ze fenistil v spreji jej mam kúpiť. Ze pokiaľ sa jej dobre dycha a nemá teplotu tak do roka mi nikto s tým nepomôže. Ale mne sa to furt nezdalo preto som sem napisala lebo vy ste tu všetky matky terezy so skúsenosťami akoby ste vychovali 16 deti. Preto som si sem dovolila napísať
Do 1 roka dieťaťa nemôžu dat na to nič. Len fenistil.
No len ty nevies, co to je. To je ten problem, nie zeny na MK. Co ak je to alergia? Das jej viac toho a bude ti v noci opuchat?
Tiez si myslim, ze toto potnicky nie su.
Není sme tu matky terezy, ale keď nenapíšeš aspoň jednu zloženú vetu, že baby bola u doktorky ale .... nemáte s tým skúsenosti?!
Máme veštecké gule odkiaľ sme mali vedieť že si bola u doktorky?!
Apropo keď ťa doktorka pošle do kelu, tak to riešim inde, a neuspokojim sa keď vidím ako moje dieťa vyzerá.
Nabuduce ked sem napises otazku, napis aj ako mame odpovedat aby si bola spokojna.
Kazda jedna odpoved bola ferova, slusna a baby sa uprimne snazili pomoct.
Dcera mavala v lete podobne, ked bola babatko, pomohol Sudokrem.
@kp7333 ďakujem pekne. Aj sa partnerovi zdalo, že ten pomáha najlepšie. Tak sa mi to potvrdilo. Ďakujem
Vnučik 8 mes.s niečím podobným bol včera na pohotovosť vo francúzsku.nemal horucku ani nevyzeralo.ze ho to svrbí.uzavreli to ako vírus.ze nič vážne.neviem.ci dali dáke lieky.
@janinah ďakujem pekne za odpoveď 🙏 nech je zdravý vnúčik.
Asi to ta alergia nebude naozaj a možno ten vírus nakoľko aj potraviny ma len zo záhrady a také, ktoré má už dávno zavedené a bez problémov. Pričom postrek bol len mlieko alebo droždie a podobne. Žiadne pesticídy.
Takze možno naozaj nejaký vírus...

Určite ste boli s tým u doktorky, že?!!