icon

Bábätko neotvára oči

katzi88
13. dec 2020

Ahojte som 4 dní po pôrode a malý ešte stále neotvoril oči, tu v pôrodnici a ubezpečuju že je to preto lebo je tučný, ale mam obavy.

alojzova
13. dec 2020

@katzi88 ahoj aj moja mala celí čas v pôrodnici neotvorila oči a ties som sa bála no zbytočne hneď keď sme prišli domov otvorila očká neboj sa

kotulicek
13. dec 2020

@katzi88 ahoj neboj miminko dospava čo treba ešte môj malý len jedno očko otvoril ledvo stále spinkal... Keď sme prišli domov už očká otváral normálne

jexica
13. dec 2020

ahoj moja mala bola taka tucna ze uch tiez nevedela otvorit a terat ma krasne velke kukadla 😊

maciatkolulu
13. dec 2020

@katzi88 úplne ôk, malý mi tiež neotvaral veľmi oči, nebol tučný, mal 3,5kg,bol cisárskym trochu skôr 37 týždeň, že absolútne normalne

demetria
13. dec 2020

Moje prostredne dieta otvorilo oci az doma. Prvy mal velke sovie oci, ktorymi si ma prezeral hned prvy den po narodeni a toto druhe nic. Dokonca som neverila, ze ma naozaj oci. Az ked mu ich vysetrili, ako sa rutinne vysetruju a nic divne nehovorili, som sa ukludnila, ze teda oci zrejme ma.😂

anjelicek26
13. dec 2020

Urcite ho ocny pozrie nez pojdete domov, je to predsa normalna kontrola pred prepustanim (kontrola reakcii zreniciek).