icon

Biela vyrážka a červené okolo nej

keira
9. mar 2013

stretli ste sa s tym? je to taky maly biely pupacik a okolo neho je cervene a vyhadzuje sa na roznych miestach, potom zmizne a za na inych?
neviem, ci mam s tym utekat hned k lekarovi, alebo pockat, ci to nie je len potravinova alergia a je to prechodne.
dakujem

katy1979
9. mar 2013

@keira vies urobit foto? Ak je to biely pupenec to nebude potravinova alergia.

keira
autor
9. mar 2013

no nie je to dobre vidiet 😒

keira
autor
9. mar 2013

@katy1979 fotka pridana .. co myslis?

janinah
9. mar 2013

štípanec,možno blcha,prehľadaj posteľ

cicamica1980
9. mar 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ake je babo stare?nasa to mala v porodnici - novorodenecky ekzem. netrebalo robit nic. do 1-2 dno to bolo fuc. neviem, ci to moze byt aj tvoj pripad

keira
autor
9. mar 2013

@janinah no ono to zmizne a potom sa to objavi inde
@cicamica1980 9 mesiacov 😒

katy1979
9. mar 2013

@keira aha tak toto moze byt aj alergia. Starsi syn take mava. Objavi sa a zmizne to. Nedavala si nic nove z potravin ci nemenila prasok? Ak to nezmizne skoc cez tyzden k lekarke nech sa na to pozrie.

keira
autor
9. mar 2013

@katy1979
este som pridala jednu foto
no nedavala som nijake nove potraviny, mozno cervenu sosovicku, to mal len raz, predtym nebol problem ..
moze to suvisiet i s chladom, zubami, zmenou prostredia, ci nebodaj psom?
plus .. dat mu fenistilove kvapky?

katy1979
9. mar 2013

@keira ak mas fenistil tak vyskusaj. To uz musis ty prist na to z coho to je alebo lekar. U nas su to potravinove alergie. Nerobi sa mu to len tam kde su kovove cvoky?

janinah
9. mar 2013

fenistil daj,to ho musí svrbieť

keira
autor
10. mar 2013

@janinah nemam pocit, ze by ho nieco svrbelo 😒

simca06022011
10. mar 2013

toto mala moja mala cca 3 mesiace do zadu, na pohotovosti mi povedali ze je to koprivka, dali nejaky oblbovak, vymenili sme to ale za fenistil, aj to iba na kratko... zmizlo to za cca 3 dni, natierala som jej to sem-tam fenistilom... nesvrbelo ju to ani nic... nasa lekarka potom skonstatovala ze z prasku na pranie alebo avivaze (no nic sme nemali nove... mozno sa zle vyplachalo (?)) Nikdy inokedy to uz nemala... cize mozno daco olizala, mozno naozaj z prachu, ale to uz nezistime a ani si s tym hlavu nelamem.

meinkonka
10. mar 2013

@keira no to prve vyzera neskodne, aj moj maly to maval, proste sa mu urobila sem tam vyrazticka na tele a na druhy den to uz nemal a zas na inom mieste a tak dookola. doteraz sa mi to obcas robieva, asi nejaka reakcia. neriesila som to nikdy. ale to druhe vyzera ako od prhlavy a take flaky mava mm pri alergii, toto by som sa radsej ukazala dr.

anicka.be
8. jún 2014

@keira Ahoj, prosim Ta, mozes mi napisat par info ako ste dopadli, co to bolo, ci je akutne hned ist k lekarke.... Viem, ze je to stare rok, ale bola by som rada, ak by si sa ozvala. Malej sa zacali vyhadzovat presne take fliaciky na tele, biele s cervenym, presne ako pises ty. Objavi sa a zmizne. Potieram fenistil gelom.
Dakujem 🙂

keira
autor
8. jún 2014

@anicka.be my sme vtedy skoncili so zapalom priedusiek 😒

anicka.be
8. jún 2014

@keira velmi pekne dakujem za odpoved.
cozeee? nasa nejavi ziadne znamky, zeby kaslala.... to bol u vas sprievodny jav? U vas bolo vidno, ze je chore dietatko? Mam utekat k dr zajra? Veronika je cula

keira
autor
9. jún 2014

@anicka.be trosku tusim pokasliaval, inac OK .. a jedneho dna ho to odrovnalo

anicka.be
9. jún 2014

@keira vecer uz nebolo nic vidno, rano troska

keira
autor
9. jún 2014

@anicka.be tak neviem poradit ... ak sa nejavi nejak chory, tak by som este cakala

anicka.be
9. jún 2014

@keira ano, cakame ....