icon

Bioderma 50. Nie je silná pre 15 mesačné bábo?

dzeni
15. mar 2011

chcem sa spytat kolkatka by bola vhodna pre 15 mesacne dieta, je blondínka modrooka, takze slniecko pritahujeme.
V lekarni mi poradili 50, ale bojim sa aby to nebolo prisilne, ma s tym uz niekto skusenost.
dakujem

sisaha
15. mar 2011

ja mam tiez bioderma 50, minuly rok sme s nou fungovali a myslim, ze uplne v pohode. Je to dermatologicky testovane. 50 neznamena, ze je nieco silne, ale ma vysoku UV ochranu a to v pripade malych deti nie je vobec na skodu. Urcite by si nechcela mat prisilne spalene dieta.

zuzikkaa
15. mar 2011

@dzeni urcite nie,,my sme tiez natierali 50kou!!! aj ja som si tvar.skor uskodi nizky faktor 😒
dnes je to slnko take skodlive ze detom treba davat to najsilnejsie,,neriskovala by som spalenie!!! 😎

dzeni
autor
15. mar 2011

dakujem 🙂

barbie.
15. mar 2011

@dzeni 50tka urcite nie je silna. mne ju minuly rok dermatolog aj pediater odporucili. len ma upozornili, aby som si pytala krem bez chemickeho filtra (je to len jeden vyrobok z celej detskej rady bioderma). vraj to je viac dolezite pri tak malom dietati - typ filtra.

dzeni
autor
15. mar 2011

@barbie.
Velmi pekne dakujem,to som fakt nevedela

gina333
16. mar 2011

My mame tiez bledu pokozku a blond vlasy, u nas sa najviac pre deti osvedcil Daylong, boli s tym aj pri mori natrete a vobec sa nespiekli. 😉

dzeni
autor
16. mar 2011

daylong sme pouzivali doteraz,najvyssi faktor a malej sa vytiahli pehy,doktorka vravela ze je potom slaby,treba inu znacku :(

lipsa
16. mar 2011

Bioderma je velmi kvalitna znacka. Dolezite je pouzivat najvyssie faktory 50+. Pre miminka a male deti je najvhodnejsi Photoderm Mineral 50+ obsahuje mineralny filter, nie chemicky. Ja ho pouzivam a nikdy som sa pri nom nespalila a dokonca sa mi neobjavila moja alergia na slnko. Je lahko roztieratelny, vpije sa a nenechava mastny povrch na pokozke 🙂

dzeni
autor
18. mar 2011

daylong ci bioderma???

bajti1234
24. máj 2011

@lipsa Rada by som sa opytala, ci mate skusenosti s tou biodermou pre deti Mineral 50+ aj ked maju atopicky exem,resp. citlivu podrazdenu pokozku. vopred vam dakujem.

lipsa
25. máj 2011

@bajti1234 ahoj, ja mam s tymto produktom len vynikajuce skusenosti. Zachranil ma pred alergiou, ktora bola neznesitelna. Mozem len odporucit. Inak biodermu mam rada a pouzivam od nich viac produktov. V lekarni ti daju vzorky alebo maju testre. Ak si na facebooku tak tam ich tiez najdes, mozes sa ich pytat a robia aj kopec sutazi. A dnes mi prisiel mail ze budu mat teraz v avione akciu, a budu tam aj doktori.

katinam
25. máj 2011

@bajti1234 v pohode aj atopici, pred 2t sme sa vratili z Kuby a maly ani ziadne opalenie ani reakcia. Ja pouzivam Biodermu aj pre seba, na tvar AR a na telo MAX a som spokojna.

bajti1234
25. máj 2011

@lipsa dakujem

bajti1234
25. máj 2011

@katinam dakujem

lubinka9
25. máj 2011

@bajti1234 moj maly je tiez atopik a pouzivame Bioderma Photoderm 50+ a zatial bez alerg. reakcie, tak snad sa uz neobjavi. Co mi vsak vadi, nam trosku vysusuje pokozku a kedze potrebujeme pravidelne premastovat toto je trochu minus. Pocula som chvaly na Linolu, chystam sa skusit.

Inak s tou 50+ to neprehanam, natriem raz a hotovo. Vonku sme 2x denne, do pol 11, potom po 16.00. Dieta slnecne luce potrebuje, inak neziska potrebne D-cko. Vsetko s mierou.

bajti1234
25. máj 2011

@lubinka9 velmi pekne dakujem za radu