Bioderma 50. Nie je silná pre 15 mesačné bábo?
chcem sa spytat kolkatka by bola vhodna pre 15 mesacne dieta, je blondínka modrooka, takze slniecko pritahujeme.
V lekarni mi poradili 50, ale bojim sa aby to nebolo prisilne, ma s tym uz niekto skusenost.
dakujem
My mame tiez bledu pokozku a blond vlasy, u nas sa najviac pre deti osvedcil Daylong, boli s tym aj pri mori natrete a vobec sa nespiekli. 😉
daylong sme pouzivali doteraz,najvyssi faktor a malej sa vytiahli pehy,doktorka vravela ze je potom slaby,treba inu znacku :(
Bioderma je velmi kvalitna znacka. Dolezite je pouzivat najvyssie faktory 50+. Pre miminka a male deti je najvhodnejsi Photoderm Mineral 50+ obsahuje mineralny filter, nie chemicky. Ja ho pouzivam a nikdy som sa pri nom nespalila a dokonca sa mi neobjavila moja alergia na slnko. Je lahko roztieratelny, vpije sa a nenechava mastny povrch na pokozke 🙂
@bajti1234 ahoj, ja mam s tymto produktom len vynikajuce skusenosti. Zachranil ma pred alergiou, ktora bola neznesitelna. Mozem len odporucit. Inak biodermu mam rada a pouzivam od nich viac produktov. V lekarni ti daju vzorky alebo maju testre. Ak si na facebooku tak tam ich tiez najdes, mozes sa ich pytat a robia aj kopec sutazi. A dnes mi prisiel mail ze budu mat teraz v avione akciu, a budu tam aj doktori.
@bajti1234 moj maly je tiez atopik a pouzivame Bioderma Photoderm 50+ a zatial bez alerg. reakcie, tak snad sa uz neobjavi. Co mi vsak vadi, nam trosku vysusuje pokozku a kedze potrebujeme pravidelne premastovat toto je trochu minus. Pocula som chvaly na Linolu, chystam sa skusit.
Inak s tou 50+ to neprehanam, natriem raz a hotovo. Vonku sme 2x denne, do pol 11, potom po 16.00. Dieta slnecne luce potrebuje, inak neziska potrebne D-cko. Vsetko s mierou.

ja mam tiez bioderma 50, minuly rok sme s nou fungovali a myslim, ze uplne v pohode. Je to dermatologicky testovane. 50 neznamena, ze je nieco silne, ale ma vysoku UV ochranu a to v pripade malych deti nie je vobec na skodu. Urcite by si nechcela mat prisilne spalene dieta.