icon

Biorezonancia. Pomohla vám?

anjelikbobo
12. máj 2010

Ahojte! Máte niekto s touto formou liečby skúsenosti? Pomohla Vám? Konkrétne by som chcela vyskúšať centrum bioharmonie v krušovciach. Aké máte naň ohlasy?

aliska19
2. máj 2013

hmm asi aj ja si to myslim, nic moc, prdpisuju same tobolky a neviem ci je to naozaj mozne zistit niektotre choroby bez vysetrenia, asi pojdeme inou cestou, trocha ma to nakoplo v tom, aby sme si davali vitaminy a probiotika 🙂

marti_na
5. máj 2013

@aliska19 Ak chcete vyskusat tu biorezonanciu a nechcete za to vysolit hned prachy - tak odporucam tento kontakt: frekvencnaterapia.tt@gmail.com

malinka777
28. júl 2013

Ja som chodila do Pod. Biskupic na biorezonanciu s Crohnovou chorobou, po prvom sedeni som odisla s dvoma papiermi zapisanymi ako sa mam stravovat, tiez ziadne mlieko, nepouzivat mikrovlnku. Po 3 mesiacoch som bola na kontrole, a vysledky boli super.

suzihu
12. okt 2013

Boli sme dnes v bb u dr. Sucha...rozpravali sme sa asi 20min. maly ma vyvinovu poruchu reci, ma 5 rokov a velmi slabo rozprava, hlavne koly tomu sme tam sli. odporucil nam aj pana koly geopatogennym zonam, lebo maly zle spava.
Na mna to teda velmi dobre zaposobilo. fakt vela veci trafil pri diagnostike aj fyzicku aj psychicku stranku maleho.sedenie stalo 100 eur, kvapky 3x15 eur plus hodinova terapia 10 eur. terapiu mame 6x a o 6 tyzdnov este kontrola, ta by mala byt zadarmo.

skopion911
14. okt 2013

Funguje to tam stale rovnako pre kazdeho bez ohladu na diagnozu:
http://www.zdravie.sk/forum/1223832/bioharmonia...

blbo
15. okt 2013

nechápem prečo platíte toľké peniaze,pozrite si NEURONIKA,tiež je to biorezonancia,úplne ten istý prístroj, je to v žarnovici a platí sa len vstup 3O eur,nebola som tam ale je to tu na internete,pozrite si cenník

ajkapajka1
Odpoveď bola odstránená
bubag
27. okt 2013

AJKAPAJKA1 mohla by som ťa poprosiť o číslo tej pani doktorky, ďakujem 🙂

matka1312610
8. nov 2013

Ahojte.ja chodím do Krušoviec uz asi 4 mesiace,mám atopický ekzém na rukách,vyskúšala som uz vsetkych koznych lekarov.Takze som skúsila liečbu v Bioharmónii.Stálo ma to už vela peňazí,ale Dr.slúbil ze ma,, vylieči,,.Priznám sa sama tomu neverím pretoze nevidim ziadne zlepsenie, ale tie 2 mesiace este vydrzím.

sisaklenkova
1. dec 2013

@veronica1 no ja teaz fakt neviem, na akom sedeni som bola s dcerou ja, ale platila som 15eur, napojila ju na taky pristroj, dala jej pas okolo bruska, na rucky tiez take pasy, aj na nozicky a toto vsetko bolo napojene na taky pristroj a ten napojeny na notebook.. cely cas mi sedela na kolenach a ona sa s nami rozpravala, mala si kreslila.. no trafila mi par veci, myslim si, ze na tom nieco bude, i ked chvilu som zapochybovala, lebo sa samozrejme pytala na cele meno, kedy a kde sa narodila a potom mi vlastne povedala aj to, ze som v 33.-34.tyzdni tehotenstva prezivala velky stres, co je pravda, manzel bol v nemocnici a ked ho prepustali hospitalizovali mna, mala som riadne kontrakcie asi z toho vsetkeho ☹ povedala mi, ze ma mala intoleranciu laktozy a takisto vlakniny.. no neviem, ci jej mam sama takto vysadit uplne mlieko, jogurty, skratka vsetko z mlieka, lebo sme od vcera oficialne na bezlepkovej diete, tu nam ale predpisala gastro.. takze ja teraz ani neviem aka forma diagnostiky toto bola, ci to bola biorezonancia, ale my sme platili 15eur, co berie za dieta a dospely platia 35eur, nepredpisovala nam ziadne kvapky ani lieky, ale to nam povedala hned na zaciatku, kolko bodov jej vyhodilo, ze nepotrebuje medikamentoznu liecbu, takze asi tolko, ja mam takuto skusenost, mame ist aj medzi sviatkami a dalsie sedenie mame na marec.. tych 15eur nie je tak moc, takze mne to za to urcite stoji, chcem vyskusat, ci nam to pomoze, len fakt neviem, ci mam vysadit vsetko mliecne, lebo uz teraz mam hlavu v smutku, co budem malej davat jest, co jej budem chystat do skolky, asi tolko.. a vam sa ako dari, su nejake pokroky?

veronica1
2. dec 2013

@sisaklenkova my tam uz nechodime, nevidela som žiadne pokroky a zbytočne som len veľa platila. Tiez nám trafili dost veci- myslím tým chorôb, no vyliečiť sa s ich pomocou sa nám nepodarilo.

ajka30
2. dec 2013

zial, my sme tiez dali za biorezonanciu vela penazi, ale efekt ziadny :( podla mna ten pristroj (BICOM) celkom slusne zdiagnostikuje, ale moc nelieci....

ststst
1. jan 2014

@sisaklenkova ahoj Siska a kde si to prosím ťa bola na vyšetrení??? Díky.papapa

sisaklenkova
2. jan 2014

@ststst Nová Baňa, p. Tencerová, v sobotu idem do BB na vyšetrenie k Dr. Šuchovi, tak som strašne zvedavá, či sa v niečom zhodnú, už na to nemám nervy, asi toľko.. malá mi zase 3deň nekakala, tak čakám čo bude, piť tiež nechce, no na nervy..

ststst
2. jan 2014

Ďakujem Sisa, no malá Leonka sa riadne trápi, bábika pekná.Rozmýšľam aj ja nad tým,lebo už mám roky problém s trávením a už mam toho dosť.Ale neviem či tomu veriť, či to nebudú vyhodené peniaze.A robila jej aj intoleranciu potravín???A ako???A viež kdo ti píše? Silvia z "Elegantu".Tak som zvedava či sa zhodnú doktory. Potom napíš.Tak sa držkajte.papapa

mmerrllinn
6. jan 2014

@sisaklenkova
kamaratka tiez mala problemy s "kakanim" a tento pristroj jej pomohol

sisaklenkova
7. jan 2014

@ststst jáááj, tak teba nestretnem v 20.000 meste, ale tu ano, vidis 🙂 vies co, ma pozitivnu alergiu na mlieko, na orechy, na psenicnu a raznu muku, na vajcia, zeler..no Sisus, takze v sobotu sme dopadli nasledovne.... Udajne Leonke psenicna muka ako taka naskodi, len vtedy, ked "prejde klaskom".. cize nesmie vraj nic kysnute... tak neviem.. no a urcite nemame davat mlieko, co ani nedavame, len smotanu v nevyhnutnom pripade do varenia 🙂 Sestrin maly bol v Handlovej u Matejceka, ak chces mozem ti dat kontakt.. Tento dr.Such je dost drahy, diagnostika stala 100eur a terapia 10.. Na Bani sme platili za malu 15eur, v Handlovej to udajne stoji tiez do 20eur.. Poviem ti, ze ta na Bani mi vela veci aj trafila, co sa tehotenstva tykalo, v BB neviem, mam na to taky nazor, ze pan dr. nam zakazal jest tolko veci a naopak prikazal same domace vyrobky, co sa tyka masa, suniek, parkov, asi si kupime statok a budeme gazdovat 🙂 🙂

sisaklenkova
7. jan 2014

@mmerrllinn ale my nemame problem len s kakanim, ale celkovo s travenim.. co sa tyka nafukovania, hlienov v stolici, bolesti bruska

ststst
8. jan 2014

@sisaklenkova no a to bývame vedľa seba . No pekne, to musí byť hrozné vymýšľať čo jej dáš papať. A do školky jej ty dávaš, či ani nechodí???No neviem kde sa vyberem , na toho s Handlovej mám kontakt a že je aj v Kremníci.Ja som si tiež vysadila mlieko, už 1 tyždeň, čo nejem ,nie som až taka zdutá ale ešte to nie je ono.Ale podla čoho zisťoval intoleranciu z krvy alebo mu to ukázal počítač, alebo nálepky????No neviem čo vymyslím.Ďakujem za info. A napíš IP. Čo máte ešte nového,pracuješ už niekde???Mne už tiež bude končiť materska tak už mám hlavu v smútku.Držkajte sa papapa

sisaklenkova
8. jan 2014

Varím jej ja, do škôlky jej nosím všetko od raňajok po olovrant 🙂 ...a robím s Janou vedľa Elegantu, hehe..Ty myslíš podľa čoho jej zistili tú alergiu na potraviny? Boli sme u gastrodr. Gelienky a z odberov jej vyšli tieto hodnoty..

ststst
10. jan 2014

@sisaklenkova No tak bližšie si si už ani nemohla nájsť robotu, tak si dobre trafila. A Janka ešte nešla do BA.Tak že ju zdravím.papapa

sisaklenkova
11. jan 2014

@ststst odovzdám 🙂 ..mám zmluvu na dobu určitú, takže čas ukáže.. a Janka zostala v ZH, BA je už minulosť ☹

kika216
12. jan 2014

@gabii83 ahoj dnes som čitala, že ste v roku 2011 boli v bioharmonii , my sme tam boli včera a tiež nam zakazal mlieko lenže neviem to spraviť, lebo mali mi nechce to z dm a pomohlo vam to my sme tam išli s vyrazkami dakujem za odpoved

kika216
12. jan 2014

@bianka234 ahoj možem sa spytat na dr šucha, my sme tam boli včera . Tvojmu synčekovi nepomohol?

kika216
12. jan 2014

@gabii83 ahoj možem sa spytať my sme boli včera u dr Šucha a chcem vedieť či vam to aj zabralo našmu zakazal mlieko iba sojove može mame vyražky a nikto namnevie povedať z čoho a to mlieko chudačik nechce a pomohl vam dakujem ?

kika216
12. jan 2014

@sisaklenkova ahoj my sme boli včera u dr Šucha videla som prispevky, že aj ty si bola možem sa spytať zabralo vam to tie terapie lebo ja uz neviem čo si mam mylsieť bolo to hrozne diagnostika 100 e a trvala 10 min a zakzal mu všetko ja už neviem čo si mam myslieť dakujem pekne

gabii83
12. jan 2014

@kika216 no dlho sme k nemu nechodili chodime na biorezonanciu k dr. Davidovej, je drahsia ale pomaha nam a celkovo dr. takehoto typu neodporucaju mlieko. ziadne.. tvrde syry mi sme si zmenili jedalny listok uplne ale to je na dlho ona to robi inak ine pristroje.. ja som spokojna a pomaha nam. mala ATB nemala od sept. kym vlani v januari uz sme boli po 3 davke

dia2006
13. jan 2014

@stardust
Ahoj, podla mna to nie je podvod, ale hadat sa nebudem, mna presvedcili fakty a ludia okolo, ktorym to pomohlo a okrem toho to bolo potvrdene aj vysetrenim u lek. Ale to sa tyka konretne toho, kde sme chodili my, ostatne neviem ohodnotit.
Toto konkretne je pediater a je MUDr., velmi sa vyzna a velmi vela detom aj ludom pomohol.

babulka82
13. jan 2014

@kika216 nemyslim si že budeš banovat .Moja sestra bola u dr. šucha s ukrutnymi bolestami brucha dokonca ju už chceli rezat vraj slepak.Dr. šuch je povedal že nech sa rezat neda že to slepak neni,dal jej nejake kvapky a vraj sa ma teplo obliekat a odvtedy nemala žiadne bolesti.Už je to asi 5 rokov 🙂
A boli sme tam viac krat a vždy pomohol .Je to drahe to maš pravdu ale ked behaš po všetkych možnych doktoroch dufajuc že ti pomožu a všade nechaš nejaky peniaz a to neratam lekarne tak to tiež stoji kopu penazi a vysledok žiadny. Podla mna vam určite pomože. On ked nevie povie narovinu že pomoct nevie.

kika216
13. jan 2014

@gabii83 a kolko to stoji u nej dakujem