Biorezonancia. Pomohla vám?
Ahojte! Máte niekto s touto formou liečby skúsenosti? Pomohla Vám? Konkrétne by som chcela vyskúšať centrum bioharmonie v krušovciach. Aké máte naň ohlasy?
@gabii83 akoze ani tvrde syry nepapate?
@kika216 ahoj 🙂 no bola som tam iba 1x, mali sme ist teraz v sobotu na dalsiu terapiu, ale nesla som.. mam uz z toho zmatok v hlave, kazdy mi na kazdej terapii povie nieco ine a fakt uz neviem coho sa drzat.. kedze sme tam boli zatial len raz, neviem sa k tomu vyjadrit, asi len tolko, ze mi to u dr.Sucha bola uplne najmenej sympaticke a nemyslim tym tu sumu, ktoru sme tam nechali.. vrcholne mi bol nesympaticky asistent dr. Sucha, ktory mi pripadal ako suflikant, pripadalo mi to fakt ako totalny kseft, na tej terapii bolo naraz asi 5ludi napojenych na tych pristrojoch, ziadne sukromie, ziadny individualny pristup, proste zarobok jak svina, ako na beziacom pase.. Takze netvrdim, ze nepomoze a ani to, ze sa tam este neobjednam, zajtra idem do Handlovej, takisto na diagnostiku, ale iny pristroj a kaslem asi na to, toto je asi posledne, co vyskusam a rozhodnem sa.. Co sa mi nepacilo na predoslych dvoch diagnostikach, ze mi nedali do ruky uplne nic, ziadny papier, nic.. len zakazali co jest, co naopak nejest.. V Handlovej ti vraj vytlacia normalne tu diagnostiku, kde mas vsetko napisane, co ti ten pristroj zaznamenal, tak uvidim.. v piatok ideme na sono creva, tak sa snad niekam pohneme.. v stredu mam mat vysledky z testovania na cysticku fibrozu a takisto maju byt hotove vysledky z odberov na toxoplazmozu a nejake ine virusy.. ale zajtra este vyskusam toto a fakt uz nemienim ist k niekomu dalsiemu, toto je inak kseft jak svina, mat peniaze, kupis si taky pristroj, co-to nastudujes a mozes "ordinovat" od rana do rana......
@dia2006 o kom konkretne pises, prosim ta? boli ste na diagnostike u niekoho, kto je zhodou okolnosti pediater?
Sisa IP.
@sisaklenkova ahoj to je presne naš nazor zarabaju peniaze na ludoch ktory už nevedia ako dalej. my ideme ešte teraz v sobotu na dalšiu terapiu ale vieš čo malemu to zabera ahoj a držim vam palce nech ste zdravy a nech sa vam žiadna choroba nepotvrdi papa
@sisaklenkova ale áno.
Ja chodím so synom na biorezonanciu ku našej alergologičke, ktorá sa tomu venuje. Ona ako lekárka nemá rada, keď si ten prístroj kupujú nelekári, pretože to poväčšine zneužívajú. Mne aj synovi to pomohlo.
A u nás to nieje také drahé. Diagnostika stojí 30euro - to trvá skoro hodinu a liečba podľa času - za pol hodinu som platila 15 euro.
Ahojte dievčatá, máte niektorá skúsenosť s liečbou silnej alergie na prach? Malý má 5r a poradili nám Bioharmoniu v BB, zaberá to? Ďakujem veľmi pekne
@maminamaria
Ja chodim do jedneho centra, kde pracuju lekari specializujuci sa na bioregulacnu a celostnu medicinu a tiez vyuzivaju biorezonancnu diagnostiku na analyzu ludskeho tela. Vysetrenie tam stoji iba 15€, lieky ktore potom daju sa platia zvlast, je to vsetko na prirodnej baze. Tiez si myslim,ze zalezi kam sa clovek dostane, pristroj si moze kupit hocikto, ide o to, aby sa clovek veci aj rozumel...toto centrum je jedno v BA a jedno v KE, ale pracuju pre nich aj lekari externisti, kt. posobia po inych mestach...ja chodim do PB v doktorke Tomovej a nam pomohla celej rodine...treba sa tam iba dopredu objednat a zajednat si termin.
Ahoj ďakujem. Ja plánujem do BB, tam sa platí 100E za diagnostiku a potom 10e. Nevieš má to niečo spoločné s homeopatiou? teda ten prístroj a aj lieky. ďakujem
neodporúčam !!!!! bola som na Tomášikovej v Bratislave a moje problémy sa 1000krát zhoršili a nie že zlepšili či vyliečili, takže nikomu neodporúčam !!! a to si za to vypýtala 78Eur 😝
@ottka Liecba bez byliniek, len rezonanciou nie je ono..je to len doplnkova terapia..takisto ako liecba frekvencnymi generatormi, ako napr. ZAPPER.plazmovy generator http://www.diagnostika.estranky.sk/clanky/nie-j...
@maminamaria Môj 7 ročný syn mal silnú alergiu na bytový aj vonkajší prach a pomocou biorezonancie sme sa toho zbavili. Doma som mala na parapete von aj dnu lepiacu pásku 5-6 dní , aby som zachytila prach a potom som to doniesla lekárke. Dala to do biorezonančného stroja a pustila liečbu ( pri deťoch je to pár minút ). Ešte nám potom tú liečbu nahrala na číp a syn ho nosil ešte asi 3 mesiace. Pred dvoma mesiacmi sme boli na kontrole a alergia je vyliečená. A syn konečne prestal kašľať. Takže my sme spokojní.
@ottka Ďakujem si zlatá
@richman Ďakujem, máš osobnú skúsenosť? ja som z Levíc sú moc ďaleko:(
Tak s Dr. Suchom sa komunikovat neda, lebo rozprava ako mimozemstan. Ma patent na rozum, ale to ze nepomoze, to ho nezaujima... Ja mam choreho chlapca, s ktorym sme pravidelne hodpitalizovaní v nemocnici, lebo sa dusi. Po poslednej hospitalizacii (mal krok od oddelenia ARO a intubacie...) som za nim este zasla a povedala som mu to, on mi vynadal, ze preco som neisla za nim a nie do nemocnice... Podotykam, ze v poslednej dobe som tam bola s chlapcom a to mal len soplik a ani ten mu nepomohol odstranit, dokonca sa mu to zhorsilo a uz zacal mat teploty... Tak si neviem predstavit co by sa stalo, keby som namiesto nemocnice isla za nim....
pripadá mi to ako čary a kúzla..... sofistikovane zamerané na peňaženku...
Obe moje deti su casto chore a stale na ATB, k Dr. Suchovi chodime 3/4 roka a odvtedy nebrali ziadne ATB, na terapie chodime pravidelne 1x 10 dni. Ked sme prechladnuti ideme aj na program, kt. je na plazme.
Co sa tyka diagnostiky, bez toho aby nieco vyzvedal, trafil uplne vsetky nase problemy ako aj napr. synovu nedoslychavost a problem s ocami, ktory aj ocna zistila az po upozorneni.
Stoji to nejake peniaze, ale aj z nasou detskou lekarkou sme si povedali, ze nech je to co chce, je to lepsie ako lieky.
nemozem nekomentovat...
tí, co riesite cenu....:prosim vas, biorezonancia je ponuka ako v obchode chlieb alebo maslo od roznych vyrobcov, je na kazdom z nas, ci ju akceptujeme alebo nie...nikto od vas peniaze nedranka, idete tam dobrovolne..ten pristroj /Bicom/ stoji 24000 eur. ak na to mate kupte si ho domov a nemusite nikomu platit, nezastavam MUDr. Sucha ale je to lekár, ktory cosi do liecby pacientov investovat- od vzdelania, vybavenia. A stale sa vzdelava, len Ti, co nikdy nestudovali na VS a nadalej sa nevenuju vzdelavaniu to nepochopia, kolko je to odriekania. Doktor zvazil aka cena bude OK a taku dal...cestovali by ste radsej do Madarska na biorezonanciu, keby sme na SK nemali podobne ambulancie?ci ako?okrem toho podla mna ta cena je prijatelna, ked zvazim, ze kazda kontrola /ked aj o 2 roky/ je zdarma...
tí, co riesite ucinnost.....myslim si a z vlastnych skusenosti mi to tak vyplyva, ze žiadna monoterapia nie je zazrak, clovek musi zmenit sam seba, stravu, pohlad na ochorenie a zvazit, co je pre mno vyhovujuce.
na zaver- vdaka lekarom, ktorí sa nedrzia konvencnej mediciny a ponukaju pacientom ine moznosti..
Nemyslime si, ze ta dnesna medicina je konecna a jedine spravna- inak by sme mali prazdne ambulancie.
vdaka za liecu akutnych stavov, vdaka za antibiotika, za chirurgiu , ortopediu...ale co chronicke stavy? ha?
skusme kombinovat a hladat lekarov, ktori spajaju klasicku s celostnou medicinou...vtedy budeme mat najvacsiu sancu na uspech - nie liecenie ale vyliecenie..
koniec koncom, keby klasicka medicina fungovala, nerozrastali by sa mabulancie alternativnej a celostnej mediciny...
pekny den, vsetkym...
.
Ak by si chcel niekto precitat co to ta biorezonancia je, tu je rozumny clanok vysvetlujuci preco je to blbost a sarlatanstvo a preco to nemoze fungovat: http://www.lovcisarlatanov.sk/rezonujuci-kral-s...
Zaroven v clanku celkom pekne vysvetluju preco tomu ludia tak casto naletia. Odporucam! (precitat, nie chodit na to a vyhadzovat peniaze z okna).
Zaujímavý článok, ktorý odporúča sim87. -) Škoda že pisateľ tamtoho článku nemá žiadne znalosti z modernej kvantovej biológie, fyziky, medicíny a matematiky. Preto má z toho zmätok, nerozumie tomu a hneď je to šarlatánstvo. Ja som biológiu vyštudovala a zabŕdla som aj do kvantovej biológie a musím povedať, že rezonančné prístroje majú svoje opodstatnenie. Hovorím aj z praxe, pretože sama dobrovoľne navštevujem terapie, lebo mi pomáhajú (nie ako placebo) a považujem to za čistú liečbu. Prvý krát som si len zisťovala, či mi dotyčný terapeut povie, čo mi zistili na NMR a bez toho, že by to mal odkiaľ vedel, sa výsledky zhodovali asi na 90%. Pri diagnostikovaní vyhadzuje prístroj neskutočné kvantum informáciíí a je na tom, kto s tým pracuje, aby sa vedel zorientovať. Možno zhoda výsledkov bola náhodná, ale mne terapia pomáha a na nejakých lovcov šarlatánov sa môžem ...... Čo mi ponúknu? Hŕbu drahých liekov, ktoré ma nakoniec otrávia? Tu dostávam odporúčanie na bylinky a môžem si ich trebárs zdarma nazbierať.

@babulka82 ahoj no mne ani nejde o tie peniaze, dala by som všetko len nech malemu pomože, ale som sa zlakla , že to je hlupost tak dakujem za odpoved ukludnila si ma papa