icon

Blok z kakania

maminka1983
1. mar 2017

Ahojte mame doma cca 3.5r syna hodi do suk.skolky. A problem pondelok syn mal hnacku prehnalo ho respektivne jednorazova zalezitost. Predoklad nesadlo jedenie skolke stalo sa uz 2x.
A potom nesiel asi 2 dni. A vcera som musela doslova letet poneho do skolky nakolko sa s placom zobudil a reval ako tur a ucitelku ze pobudi deti a stazoval sa na brusko.
Tak co sme mali doma dala som kompot par lyziciek zjedol a pohar mlieka a v ten den fajn sam isiel na wcko a bez cirkusu. Rano dilema s kakanim behom 1h tam bol hadam aj 5x a nic. Muz tam s nim bol az napokom ja som s nim tam cupela a vydela som ze sa boji tlacit ale dala som uplatok u nas funfuje ako motivacia ked je uz naozaj zle tablet a rozpravky 2-3 pozriet. A zafungovalo ale nebolo to standartne co som videla. Je pekne pestru stravu jablka by jedol na kila aj uplne ine ovocie.
A mliecne vyrobky mi bolo poradene ze pomahaju a teraz sa chyti za zadok a reve ze tam mieco ma ale na zachod ani pocut a ked ze klude sa opytam tak amok ako hrom boji sa tlacit. Konzultovala som s dr. Deckou a povedala ze ked neprejde do bud.tyz. tak dame sirup asi na prehnanie.
Kupili sme mu sirup na podporu travenia respektive viac vlakniny to osahuje 2 dni a efek 0. Su to probiotika.
Co mam robit s nim alebo pomoc. Muz tvrdi odputat pozornost ale co som napovrazku mam aj 2 mladsie dieta. A stale vidim ze hoto omyna. Co robit alebo co mu pomoze na prdky aj to by pomohlo myslim. Nikdi sme taketo nemali. Kakal kazdy den.

janci05
•
1. mar 2017

My sme toto mali tiež pár rokov dozadu. Tvrdil, že sa ide vykakať a sedel a potom, že sa mu nedá. Takto niekoľko krát za deň. Ako hovoríš, čupela som tam raz ja, raz manžel. Držala ho za ruku, a že nech skúsi a nič. Tak som išla do lekárne kúpiť na preháňanie prípravok a to ako mávnutím čarovného prútika zabralo a on sa potom sám išiel vykakať. Povedala som mu že mu ho dám, keď sa sám nemôže a zabralo to aj bez použitia prípravku sa sám vykakal. Možno je to nejaký chvíľkový blok, ktorý prejde. U nás je napr. zaužívané že v škôlke vôbec nekaká. Buď hneď ráno alebo ako príde zo škôlky. Má to tak zafixované.