icon

Boľavá cikuľka u 3 ročnej

nana100
30. okt 2011

Ahojte, veľmi vás prosím o nejakú odpoveď na náš veľký problém... Malá (3 roky) mi chodí od septembra do škôlky a už sme liečili kadečo, ale najhoršie je na tom cikulka. Už sme chodili aj na čípky na gynekologiu - trošilinku zabrali, ale potom zase škôlka a zašpinené nohavičky a večer už mi pišťala od bolesti. Ako mám odstrániť tú momentálnu bolesť???? (a po prázdninách asi tak vykričím učiteľky v škôlke, že .... veď predsa 3-ročné deti sa ešte nemôžu vedieť poriadne utrieť... A to tvrdia, že ich utierajú oni - tak potom žeby oni boli tak nešikovné? Ďakujem

Strana
z3
dement
Odpoveď bola odstránená
dement
Odpoveď bola odstránená
dement
Odpoveď bola odstránená
dixopixo
11. feb 2016

Nam doktorka poradila na preplach-mala v tom par min sedela caj z mysieho chvostika,praslicka,repik lekarsky to malej velmi pomohlo a ulavilo od bolesti a masticka fungicidin. Ten caj dve cajove lyzicky zo vsetkeho zaliat pollitrom vody a 10min nechat tak scedit a ked sme pred spanim davali a bolo este horuce aj stud vodu sme pridali a b pohode aj to pomohlo. Ale je to dlhodobejsi proces,najprv 2x do dna potom po mesiaci len 1krat. Ako sme s tym zacali vsetko v pohode len ked som prestala kupat a mastit po mesiaci, zaparila sa a odznova teraz uz len raz za cas dam do kupela prevencne a uz dobre.

dement
Odpoveď bola odstránená
dement
Odpoveď bola odstránená
dement
Odpoveď bola odstránená
milota164
25. apr 2016

dobre je pouzivat ochranny kremik ked ma v skolke taketo problemy. vzdy rano a vecer natriet a malo by to pomoct.my sme tiez zacali mat taketo problemy po nastupe do skolky pomohol nam Bepanthen.

ivana2301
25. apr 2016

imazol,ale pozor! su dva druhy.Takže odporučam imazol krempasta a nasadiť probiotika.

borka82
6. júl 2016

aj moja mala mava casto zapaly pisulky, nastastie len povrchove, ziadne vytoky a ani svrbenie. Uz nepomahal ani Imazol, Bepanthen a ani Sudocrem. Najlepsie pomohol kupel v hypermangane a davali sme Framykoin, lenze to sa nam moc nepacilo kedze je antibiotikum a mala to maval aj kazde 2 tyzdne. V lekarni mi poradili asi pred mesiacom koloidne striebro a biely jogurt striedat. Vraj to stribero nici vsetky bakterie, ktore sposobuju zapal ale aj to dobre a na to je vraj dobry biely jogurt aby tu floru obnovil. A naozaj si musim zaklopat, ze je malinka na tom ovela lepsie. Zapaly sice mava stale, ale striebro vzdy hned pomoze a nema to take bolave ako to mavala. Snad to vydrzi aj ked bude v statnej skolke, lebo to podla mna naozaj sposobuje moc. Uz sa naucila, ze musi vela pit aby bol redsi a vtedy nie je taky agresivny. Drzime vsetkym palce. Je to pre tie nase male babulky velmi neprijemne ☹

nikto333
22. nov 2017

Moja znama ma male dievcatko trojrocne a tiez malo ten problem ze ju palila pišulka a prisla za mnou kamoska ze co ma robit. Ja som zobrala dezinfekcny pripravok na rany otvorila jej pisulu a nasilu nastriekala. Velmi ju to palilo a revala.Po hodinke jej nic nebolo. Zbytocne chodit po doktoroch. A od vtedy ju vobec neboli. Ale jak som jej to nastriekala tak poriadne revala.

lucifera
22. nov 2017

Umyvat cistou vodou,bez mydla,bez vlhcenych,to je bordel.A ked je zapalena,povytierat oliv.olejom z lekarne.Dat na vat.tampon a poriadne natriet.Urobit vytery a podla toho sa riadit.Aj syn mal v 3m pozit.vyter na bakt.z konecnika a urobil sa mu zapal obliciek,ale chalani su na to nachylnejsi,a pritom hygiena bola aje Drzim. Palce.

jana11111776541147
Autor odpoveď zmazal
jana11111776541147
5. jan 2018

Mam 7 rocnu ceru a kazdu noc..noc..noc..noc ju stipe cikulka..Bola aj u doktora aj v repiku som jej mocila nezabera 😨 :(

jana11111776541147
5. jan 2018

Aky to jo presne prostrideok? Znacka (kde ste kupily))
@nikto333

Strana
z3