Boľavá cikuľka u 3 ročnej
Ahojte, veľmi vás prosím o nejakú odpoveď na náš veľký problém... Malá (3 roky) mi chodí od septembra do škôlky a už sme liečili kadečo, ale najhoršie je na tom cikulka. Už sme chodili aj na čípky na gynekologiu - trošilinku zabrali, ale potom zase škôlka a zašpinené nohavičky a večer už mi pišťala od bolesti. Ako mám odstrániť tú momentálnu bolesť???? (a po prázdninách asi tak vykričím učiteľky v škôlke, že .... veď predsa 3-ročné deti sa ešte nemôžu vedieť poriadne utrieť... A to tvrdia, že ich utierajú oni - tak potom žeby oni boli tak nešikovné? Ďakujem
Nam doktorka poradila na preplach-mala v tom par min sedela caj z mysieho chvostika,praslicka,repik lekarsky to malej velmi pomohlo a ulavilo od bolesti a masticka fungicidin. Ten caj dve cajove lyzicky zo vsetkeho zaliat pollitrom vody a 10min nechat tak scedit a ked sme pred spanim davali a bolo este horuce aj stud vodu sme pridali a b pohode aj to pomohlo. Ale je to dlhodobejsi proces,najprv 2x do dna potom po mesiaci len 1krat. Ako sme s tym zacali vsetko v pohode len ked som prestala kupat a mastit po mesiaci, zaparila sa a odznova teraz uz len raz za cas dam do kupela prevencne a uz dobre.
dobre je pouzivat ochranny kremik ked ma v skolke taketo problemy. vzdy rano a vecer natriet a malo by to pomoct.my sme tiez zacali mat taketo problemy po nastupe do skolky pomohol nam Bepanthen.
imazol,ale pozor! su dva druhy.Takže odporučam imazol krempasta a nasadiť probiotika.
aj moja mala mava casto zapaly pisulky, nastastie len povrchove, ziadne vytoky a ani svrbenie. Uz nepomahal ani Imazol, Bepanthen a ani Sudocrem. Najlepsie pomohol kupel v hypermangane a davali sme Framykoin, lenze to sa nam moc nepacilo kedze je antibiotikum a mala to maval aj kazde 2 tyzdne. V lekarni mi poradili asi pred mesiacom koloidne striebro a biely jogurt striedat. Vraj to stribero nici vsetky bakterie, ktore sposobuju zapal ale aj to dobre a na to je vraj dobry biely jogurt aby tu floru obnovil. A naozaj si musim zaklopat, ze je malinka na tom ovela lepsie. Zapaly sice mava stale, ale striebro vzdy hned pomoze a nema to take bolave ako to mavala. Snad to vydrzi aj ked bude v statnej skolke, lebo to podla mna naozaj sposobuje moc. Uz sa naucila, ze musi vela pit aby bol redsi a vtedy nie je taky agresivny. Drzime vsetkym palce. Je to pre tie nase male babulky velmi neprijemne ☹
Moja znama ma male dievcatko trojrocne a tiez malo ten problem ze ju palila pišulka a prisla za mnou kamoska ze co ma robit. Ja som zobrala dezinfekcny pripravok na rany otvorila jej pisulu a nasilu nastriekala. Velmi ju to palilo a revala.Po hodinke jej nic nebolo. Zbytocne chodit po doktoroch. A od vtedy ju vobec neboli. Ale jak som jej to nastriekala tak poriadne revala.
Umyvat cistou vodou,bez mydla,bez vlhcenych,to je bordel.A ked je zapalena,povytierat oliv.olejom z lekarne.Dat na vat.tampon a poriadne natriet.Urobit vytery a podla toho sa riadit.Aj syn mal v 3m pozit.vyter na bakt.z konecnika a urobil sa mu zapal obliciek,ale chalani su na to nachylnejsi,a pritom hygiena bola aje Drzim. Palce.
Mam 7 rocnu ceru a kazdu noc..noc..noc..noc ju stipe cikulka..Bola aj u doktora aj v repiku som jej mocila nezabera 😨 :(
Aky to jo presne prostrideok? Znacka (kde ste kupily))
@nikto333