icon

Bolesť bruška a hlavičky 5 ročnej dcéry

debora
7. nov 2014

Mamicky prosim poradte mi.moja 5r.dcera stale rozprava ze ju boli brusko a hlavicka.neviem ci jej mam verit.normalne papa,stolicu ma tiez normalnu.myslite ze vymysla?prosim poradte som zufala.

natalym
•
7. nov 2014

Ja by som jej verila. Pozoruj ju, ako sa spáva, kedy to povie. Snáď to zistíš.

janinah
•
7. nov 2014

veria by som a min.šla sňou za vašou pediatričkou...nechcem strašiť,ale 5.r. syna mojej sesternice bolievalo bruško a zistili diabetes a dieťa je na inzulíne...

janinah
•
7. nov 2014

a ohľadom hlavičky-nezaškodí očné vyš.

emka13
•
9. nov 2014

aj nasa malicka - 5rokov - tiez sa stazuje, ze ju boli cielko, uz asi 4 dni stale okolo druhej poobede☹ tiez mi to pride ze od ociciek....ale ze ju to zaboli len chvilku, alebo ked si zatlaci ☹

mirkakab
•
9. nov 2014

aj našu bolievala hlavička a potrebovala okuliare, od kedy ich má, hlavička ju nebolí ...

emka13
•
10. nov 2014

@mirkakab a kde ju pobolievala hlavicka ak sa smiem spytat? nasu cielko a ocka si casto sucha☹ sice ma aj ekzem a je alergik tak tie ocka som pripisovala aj tomu ☹

namornicka
•
10. nov 2014

Pozoruj ju, keď dieťa bolí hlava tak to na správaní zistíš, nemá toľko energie a chuti vystrájať, polihuje, nechutí mu jesť.

mirkakab
•
11. nov 2014

@emka13 Neviem Ti presne povedať, sťažovala sa celkovo že ju bolí hlavička, tak som išla k lekárke s ňou. Zároveň sme mali aj preventívku, tak zistila že horšie vidí.