Bolesť bruška z materského mlieka

18. jan 2022

Zdravím. Najdu sa tu prosím mamičky ktorých babatko malo koliky alebo teda bolesti bruska a prestali kojiť a prešli na UM a pomohlo to? Mám totiž 2 mesačného chlapčeka a som už zúfalá. Maly stále plače lebo ho boli bruško. Celé dni preplace a ja som už hrozne hrozne vyčerpaná psychicky aj fyzicky. Vyskúšali sme už všetko. Kvapky, teplý kúpeľ, nosic, masáže, cvičenie atd atd. Ja si dávam veľký pozor na to čo jem. Ale on iba place a place. Napadlo mi, že mu proste asi nesedí moje mlieko a že by mu možno pomohlo nejaké antikolikove UM. Ma tu prosím niekto takú skúsenosť? Je to aj ťažké pozerať sa ako trpí, ako ho to boli. Ďakujem

anjelicek26
18. jan 2022

Môj mal laktozovu intoleranciu. Pýtaj sa lekárky na gastro a nerob pokusy. Robí sa tam vydychovy test.ak máte problém, mlieko vám bude platiť s časti zdravotná poisťovňa.

anjelicek26
18. jan 2022

Plus vitamín D vysadiť na týždeň a uvidíte. Niektoré deti revu keď je ho veľa.

autor
18. jan 2022

@anjelicek26 ďakujem za radu. Určite poprosím pediatricku aby nás poslala na gastro. D-cko som už skúšala vyradiť ale bez zmeny.

anjelicek26
18. jan 2022

Nas mal aj s materského strašne kŕče. V 4 mesiacoch sme začali s prikrmami, dokonca týždeň pred 4 mesiacmi, proste čisté zúfalstvo... Nevedel sa dojest hlúpe ho pastrnák či zemiaky dal aj 200g hneď.. a kojit už len v noci.. Odtlačal sa a kojnenie nenávidel.. Pediatricka furt len že kolíky.. 9 mesačný už nepil mlieko ani v noci.. Laktozovu intoleranciu mu potvrdili neskôr. Ale oň vedel, že mu to vádí. Keby to viem vtedy, mohli sme mať spokojne a nie uvrieskane bábätko.

alexyytoo
29. júl 2022

Ahoj, ako si dopadla? Mam rovnaky problém tak by som chcela vedieť ci si vyskúšala umelé mlieko. Ďakujem veľmi pekne 🙏