icon

Bolesť hlavy štvorročnej dcérky

marrya
2. mar 2015

Moja mala mi v poslednej dobe pisti ze ju bili hlava...ako sa divam ked mi to povedala som nechapala...z coho to moze mat??? som jej povedala aby pila vela vodicky...bo nic ine ma nenapada

bibistec
2. mar 2015

no aj migrena moze byt, ale skor by som isla po tom co jedla, po cokolade moze byt, po kysnutom, po lepku, po jedle s vysokym obsahom histaminu...skus vypozorovat a predtym to nemavala? ako mensia?

ragulca
2. mar 2015

@marrya môjho 7-ročného syna bolieva hlava 2-3 krát do mesiaca, potvrdili mu to ako migrenóznu bolesť, ale problémy má aj pri zmene počasia. Skús odsledovať

culia1
2. mar 2015

hm.... z osobnej skusenosti - ja ako decko som trpela bolestami hlavy, mama chodila so mnou po x vysetreniach, nic nezistili, osobne sa domnievam, ze to bolo z toho co sa vselico dialo u nas doma a bola to moja forma ako som prejavila svoj postoj k tomu, ze som nezvladala rodicovske hadky a vsetky problemy ktore v tom case u nas doma boli. Takze ak riesite doma nejake problemy, tak mozno sa mala s nimi nejako vysporiadava....

katarinamarkova
2. mar 2015

@marrya zo stravy.....sladkosti.....niektore deti takto zle znasaju napr. glutaman......
alebo na nu jednoducho nieco lezie......resp. uz preliezlo a ostal zapal niekde v nos. dutinach.....
alebo dalsie jednoducho - krcna chrbtica - zly vankus v posteli, vela sedenia, malo ineho pohybu......
alebo - prekurene miestnosti
- ak vylucite vsetky jednoduche alebo, a bolesti budu par dni pretrvavat samozrejme sup k doktorke 🙂
a este ma napadlo jedno jednoduche alebo - prefuknute usko

sasaa22
2. mar 2015

So zrakom problem nema?

mirkakab
2. mar 2015

aj nasu bolievala hlava a výsledok zhoršený zrak, od kedy nosí okuliare máme pokoj.

jonas17
2. mar 2015

@marrya tiež by som sa najprv zamerala na stravu..čo papá? dostáva sladkosti? pije mlieko? čo pečivo, buchty, sladké jedlá...

marrya
autor
2. mar 2015

@bibistec odpozorujem...nie predtym nic podobne nemala...nechapem chuuda

marrya
autor
2. mar 2015

@sasaa22. Nejako extra problem nema no zopar krat mi zvykne povedat ze ju bolia ocka...ma to s tym nejaky suvis?

marrya
autor
2. mar 2015

@katarinamarkova. No pravda je taka ze ma sopliky...teda pred 2tyzdnami bola dost chora...mala vysoke teploty a chripku 😠

marrya
autor
2. mar 2015

@jonas17. Sladke jedla nie su bohvieco ja viem...aj sladkostiam sa snazime vyhybat...a to mlieko?nechapem..to ano ci nie

sasaa22
2. mar 2015

@marrya moze byt dalekozraka a do dialky vidiet sice dobre,ale pri dlhsom pozerani do blizka si ocka viac namaha a potom ju moze boliet hlavka.....skus odpozorovat,kedy ju hlavka boli.

jonas17
2. mar 2015

@marrya ja by som určite vynechala a skúsila bez...

marrya
autor
2. mar 2015

@jonas17 aj bez mlieka?

zuzub
2. mar 2015

ahoj,ja som pred vyše mesiacom absolvovala s dcérkou kolotoč vyšetrení boli sme aj v nemocke lebo dcérka sa sťažovala na bolesť hlavy a to dosť často.robili jej aj CT, neurologické vyšetrenia.nakoniec zistili, že bolesti sú z chrbtice má zablokovanú krčnú chrbticu.chodili sme na výživy a teraz rehabilitácie.dosť výrazne sa to zlepšilo.takže pokiaľ to neustúpi odporúčam navštíviť neurológa.

jonas17
2. mar 2015

@marrya samozrejme, že bez mlieka... 😉