Bolesť hlavy štvorročnej dcérky
Moja mala mi v poslednej dobe pisti ze ju bili hlava...ako sa divam ked mi to povedala som nechapala...z coho to moze mat??? som jej povedala aby pila vela vodicky...bo nic ine ma nenapada
hm.... z osobnej skusenosti - ja ako decko som trpela bolestami hlavy, mama chodila so mnou po x vysetreniach, nic nezistili, osobne sa domnievam, ze to bolo z toho co sa vselico dialo u nas doma a bola to moja forma ako som prejavila svoj postoj k tomu, ze som nezvladala rodicovske hadky a vsetky problemy ktore v tom case u nas doma boli. Takze ak riesite doma nejake problemy, tak mozno sa mala s nimi nejako vysporiadava....
@marrya zo stravy.....sladkosti.....niektore deti takto zle znasaju napr. glutaman......
alebo na nu jednoducho nieco lezie......resp. uz preliezlo a ostal zapal niekde v nos. dutinach.....
alebo dalsie jednoducho - krcna chrbtica - zly vankus v posteli, vela sedenia, malo ineho pohybu......
alebo - prekurene miestnosti
- ak vylucite vsetky jednoduche alebo, a bolesti budu par dni pretrvavat samozrejme sup k doktorke 🙂
a este ma napadlo jedno jednoduche alebo - prefuknute usko
aj nasu bolievala hlava a výsledok zhoršený zrak, od kedy nosí okuliare máme pokoj.
@katarinamarkova. No pravda je taka ze ma sopliky...teda pred 2tyzdnami bola dost chora...mala vysoke teploty a chripku 😠
ahoj,ja som pred vyše mesiacom absolvovala s dcérkou kolotoč vyšetrení boli sme aj v nemocke lebo dcérka sa sťažovala na bolesť hlavy a to dosť často.robili jej aj CT, neurologické vyšetrenia.nakoniec zistili, že bolesti sú z chrbtice má zablokovanú krčnú chrbticu.chodili sme na výživy a teraz rehabilitácie.dosť výrazne sa to zlepšilo.takže pokiaľ to neustúpi odporúčam navštíviť neurológa.

no aj migrena moze byt, ale skor by som isla po tom co jedla, po cokolade moze byt, po kysnutom, po lepku, po jedle s vysokym obsahom histaminu...skus vypozorovat a predtym to nemavala? ako mensia?