icon

Bolesť kolien u 13-ročnej dcéry

14. nov 2025

Ahojte, dcéru 13 to. už pár mesiacov bolia kolená. Najskôr jedno, teraz už aj druhé. Boli sme u ortopéda, RTG je v poriadku, dal jej bandáž na spevnenie. Nemali ste taký problém? Nerada by som niečo zanedbala, či je to bežné?

pribinak
14. nov 2025

Čo nosí obuté?

autor
14. nov 2025
@pribinak

Čo nosí obuté?

@pribinak tenisky. Dokonca aj s ortopedickou vlozkou, ktorú jej predpisuje ortoped

anonym_cb4b8e
14. nov 2025

kludne to moze mat z rastu ..niektore deti sa vysvyhnu rychlo a klby to zaboli .. dbaj nech ma pestru stravu a hlavne pestru na kolagne-vyzar a podobne ..

pribinak
14. nov 2025
@anonym_autor

@pribinak tenisky. Dokonca aj s ortopedickou vlozkou, ktorú jej predpisuje ortoped

@anonym_autor a doma?

anonym_ac577f
14. nov 2025

Ja mám problém s kolenami od decka. Tiež som mala ortopedické vložky. Bandáž na koleno mi ortopedička neodporúčala nosiť dlhodobo, kvôli svalstvu na nohe. Inak v dospelosti mi pomohlo schudnúť a brala som kĺbovú výživu geloren 🙂 ale zas u nás mám problémy s kolenami ja, môj otec a aj jeho mama. Takže je možné, že je v to niečo dedičné.

minenkaa
14. nov 2025

@anonym_autor ja aj moj foter mame cely zivot bolesť kolien,puberta bolo peklo
Mne veľmi pomohol bajk

luccija
14. nov 2025

@anonym_autor moja dcéra to mala v 15r, ale RTG nebol dobrý, ale ortopéd povedal, ze to je z rýchleho rastu že má mám kludovy režim a nevykonávat nárazový šport, že to prejde.Uz ju to neboli nedostala nič ani bandáž ani lieky.Ja si pamätám ako ma bolievali nohy a kĺby v puberte, ale v nižšom veku.

majus2323
14. nov 2025

@anonym_autor rast

luccija
14. nov 2025

Ona mala toto

kacena4
14. nov 2025

nebola v poslednej dobe chora? horucky? nasa mala po horuckach bolesti kolien teplota jej vrazila tam mala vodu v kolenach (6r) drzim palceky

andrejka1974
14. nov 2025

@anonym_autor skúste či by vám nespravili mri vyšetrenie moju dcéru bolelo koleno a povedali rehabilitácie a tak som ju sama objednala na mri stále jej koleno opuchalo a tam zistili pretrhnutí väz v kolene takže nakoniec sme skončili s operáciou kolena ona menisku mala pretrhnutie a väz teraz je druhý týždeň po operácii na rengene tiež nič nebolo vidieť ale môže to byt aj z rastu , aké určite by som išla na to vyšetrenie nás bolelo koleno od mája a operácia v októbri

anonym_3339b7
14. nov 2025

Z rastu..mojich dvoch boleli,kosti sa naťahujú a ak niekomu rýchlejšie, bolí ich to..

veselo_neveselo
14. nov 2025

@anonym_autor Ja by som este poriesila u fyzioterapeuta, podla toho kde ju boli, nepytal sa doktor? Mozno bude len potrebovat trochu pocvicit, nech jej spevnia svaly okolo kolena, v pripade ze to je s bandazou lepsie.

matus229
15. nov 2025

Ja som mal toto v 14, ale vtedy som športoval. Mne na to veľmi pomohlo toto: https://www.kompava.sk/klbova-vyziva-gelo-3-com... …. A to som skúšal aj rôzne iné 😀 ale pamätám si, že mi vtedy doktor vravel, že je to z rastu

autor
15. nov 2025

Ďakujem všetkým, tak ste ma upokojili...