icon

Bolesť pri močení u šestročného synčeka: čo robiť?

firma2211
31. jan 2025

Ahojte baby ,

teraz večer keď išiel synček cikať prišiel mi povedať že ho to boli , že ho štipe pipik má 6 rokov . Zobrala som ho do sprchy a všimla som si keď si ho trošku stiahol že ma okolo také biele , neviem to ani pomenovať ci je to popraskané alebo suché alebo dokonca hnis . Neviete čo to môže prosim vás byť a čo mu na to pomôže ? Mám aj foto ale neviem či sa sem môže pridať , ešte som sa s tým nestretla 😓

jarmila2010
31. jan 2025

urobit sedavy kupel a vyplach repikom+framykoin masticku,ak mas

jarmila2010
31. jan 2025

ak nemas framykoin,kt je na predpis,tak by mohla pomoct masticka fungicidin https://www.drmax.sk/fungicidin-leciva?utm_sour...

thirstymonk
31. jan 2025

Môže mať nejaky zapal, mikozu, čokoľvek. V minulosti nás rodičia kupali v manganistane, vraj to pomohlo. Mal som vtedy das dva roky, takže nepametam.

Môžeš skúsiť aj canesten krem, ak máš (to si väčšinou dávajú ženy na mykozy).

katica312
31. jan 2025

@firma2211 ja mam pre takyto pripad vzdy doma pruzky z lekarne na kontrolu mocu a to ma hned zorientuje. Ale ak mas framykoin kludne natri.

martinka13
31. jan 2025

Najprv skontrolovať moč, či nemá zápal. Framykoinom nič nepokazíš

anavixy
31. jan 2025

Hygienu si robi sam alebo pomahate? Zaklad hygieny chlapcov je stiahnut si predkozku - kolko sa da a umyt si zalud a smegmu z neho. To moze byt to biele. Okrem toho to moze byt aj kvasinkova infekcia, ale to by ho aj svrbelo, mal by to zacervenane. Ak ho stipe pipik, pravdepodobne bude problem vonkajsi, nie zapal mocovych ciest, ale tazko povedat, ci vie spravne pomenovat co citi, ci stipe zvonku… Skus mu ho poriadne umyt, mozes dat urcite repik. Pokial by sa ti zdalo ze ide o mykozu, tak canesten. Ak by si objavila nejaku trhlinku ci zacervenanie bez hrudkoviteho vytoku, tak framykoin ak mas.