Bolesť spánku u dieťaťa
ahojte baby idem sa spytat.Dcera 5 rokov sa uz rano zobudila s teplotou 38 stupnov co az tak dako este neriesim.Nekasle , nos vyfukla asi tak 2 krat spala cca 3 hodinky ale predtym sa stazovala ze ju na pravej strane akoby spanok ukazuje na konci obocie ale nie pri koreni nosa.Stretavam sa s tym 1 krat u deti tak neviem posudit ci mam stresovat alebo nie. na pohotovost sa zatial nechystam zatial si myslim ze sme zdrapli daku virozu na nic ine sa nestazuje len na ten spanok.Papat nehce ani ju nenutim ale pit musi to ju nukam zatial kuka rozpravku . MNa napadlo ze ci ju to neboli aj z tabletu kedze su prazdniny tak do skolky nechodi tak teraz ma trosku viac dovoleny tablet s tym ze si tam pusta fiha tralala to aby ste neukamenovali ze davam tablet.Sme aj casto vonku okrem dneska lebo s teplotou si netrufnem ist na tri hodky von. Vdaka za info premasirovala som jej to s titri mastou
@cerez na noc jej dam urcite paralen . Tie dutiny aj mna napadli mozno chyta sople lebo rano trosku funela ale sople jej zatial netecu aj som striekala spray do nosa.Lezka cely den nechavam ju tak zatial ani nic nepapala ze nechce nic
no pekny zaver roka a to sme mali ist dnes sa lyzovat
má virozu a pritom bežne bolí aj hlava,daj jej niečo proti horúčke to má aj účinok proti bolesti,stresovať netreba,sleduj ju a uvidíš..
@alietam Choroba si nevyberá správny čas, no nepoteší to. Mňa to raplo hodinu pred štedrou večerou a tešila som sa do postele. 29. 12. som už skončila u dr. a som rovno na ATB. Včera som si veru nemohla dať ani glga šampanské na oslavu Nového roka.
Syn už mesiac huhne a nič iné nerobíme len smrkáme. Obmedzilo nás to v návštevách, v možnostiach ísť niekam vyblázniť sa.
Zoberme si to predsa len pozitívne. ZLÝ KONIEC, DOBRÝ ZAČIATOK !
Želám vám rýchle uzdravenie!!!!
tak baby dnes sme bez teploty ani sa nestazuje na ten spanok ale rano som jej strekla morsku vodu a sme vyfukali zelene sople takze pravdepodobne nachladla vonku a otazka dnes s nou ostanem este doma ale zajtra by som mohla ist s nou trosku vonka?ci pre istotu ju mam nechat aj zajtra doma?

Pravdepodobne na ňu niečo lezie. Možno ju bolí hlava v oblasti dutín. Nasaď jej na noc paralen, nech sa vypotí.