icon

Bolesť spodného brucha u dieťaťa: Čo to môže byť?

Včera o 20:27

Dobru večer, dcéru už týždeň boli na mieste kde sú vaječníky. Raz naľavo raz napravo. Väčšinou ale napravo kde je aj slepé črevo. Nemá však žiadne iné príznaky slepého čreva. Bolesť je slabá nijak ju neovplyvňuje, skôr to tak pulzuje. Inak jej absolútne nič nie je. Máte niekto takú skúsenosť, čo to môže byť? Ma 9 rokov. Dakujem

anonym_5b2aba
Včera o 20:32

Moju dcérku takto zvyklo občas pobolievať podbruško od cca deviatich rokov. Zrejme sa spúšťala postupne funkcia vaječníkov, menzes dostala krátko po jedenástych narodeninách. Občas som jej dala aj Nurofen, keď ju podbruško príliš bolelo.

anonym_4c0466
Včera o 20:43

Pri bolesti brucha urcite nedavat lieky od bolesti.

dzulli1980
Včera o 21:04

A to si s ňou ešte nebola u Dr.? ... pri bolesti brucha sa nemajú dávať lieky od bolesti, môžu zakryť vážny problém ... možno o nič nejde, nie som nejaká útlocitná mama, no keby moju dcéru týždeň bolelo brucho, minimálne u pediatričky by som s ňou už bola.

danielahamar
Dnes o 07:01

Močové cesty?

anna777115
Dnes o 07:14

Moju dceru od ôsmich rokov pobolievali vajecniky az kym sa v 11 rokoch nespustila menstruacia je to uplne normalne u dievčaťa. Dokonca dcerine dve spolužiačky normalne uz menstruovali ako deväť ročné. Tie vajecniky sa prebúdzajú zacinaju pracovať. Daj jej nospu alebo buscopan, mojej dcere to vzdy zabralo.

anonym_348e0d
Dnes o 12:22

Testy na helikobaktera?