Bolesti brucha 8-mesačného bábätka
Ahojte, nestretli ste sa, prosím, niektorá s tým, že dieťa pred zaspaním strašne nervózne kopalo nohami, aj ked zaspí, tak vacsinou ich má pokrčené, pritiahnuté k bruchu, postupne ako spí, ich uvoľní. Zaspí sám v postielke, ale budí sa celú noc, aj niekoľkokrát za hodinu. Už som skúsila vsetko, cez spánkovu poradkyňu, vyradenie mliečnej stravy, az po espumisan. Nepomohlo nic, trvá to asi tak dva mesiace. Príkrmy krásne spapa, preto ma napadlo ci by mu nepomohli probiotiká. Na najbližšej poradni to budem riesit, chcela som len vediet, ci si niektorá neprešla niecim podobným.
@simona92101 nie len ho kojim
Odporucam ist na gastro vysetrenie,popripade alergolog.moze mat ine intolerancie potravin,ktore sposobuju bolest bruska a nepokoj.
Ako dlho trva tento stav?ked sme toto riesili s dcerkou,obvodna mi povedala ,ze vyradenie laktozy pri kojeni treba na dlhsi cas aby sa ukazali vysledky..
@simona92101 približne dva mesiace, no tak skúsim dokym nepojdeme na poradňu laktozu opäť vyradiť, dakujem
dva mesiace nechat babatko takto sa trapit? ako to mi pride dost dlho. ale tak snad sa mu polepsi. inak chlapci toto mavaju bezne a su ovela viac nachylni na bolesti bruska ako dievcata, takze to asi nebude pre dr ziadna novinka. nemava koliky?
@tyaja5 no skusam všeličo ako mu pomoct, na minulej poradni som to riesila, len to treba vylucovacou metódou a zatial je zial neúspešná…koliky nemáva, predtym bol uplne kludne, spokojne babatko, spával tak do druhej rano, napapal sa a spal dalej
@tyaja5 aj to, ze cez den je uplne kľudný, fakt velmi pokojne babatko, taketo trápenie mame len počas nočného spanku
Moze to mat suvis aj so zmenou spanku,nieco nove sa dieta naucilo,popripade aj tazsia vecera..
Starsia mala podobne problemy, v roku zistena alergia na vajce, a nedavno v 2r Hit. Hit ma zrejme od malinka, keby viem tak by som ja sama skusila nizkohistaminovu dietu. Tiez som dojcila a pomali nejedla nic len cestoviny s vajcom 🙈 alebo vajcovu polievku ...stale ju bolelo brusko chuda. Histamin prechadza aj do mlieka a ona si snim nevedela rady... Plus stav a horsie spanky sposobuje lepok. Ked ma na obed cestoviny tak vecer nespi cely cinziak 🙈
@bazalka1 Boze, z tejto HIT som mala strach aj pri prvom synovi, teraz zas… mne len to pride zvlastne, ze neplace, len strasne kope a nervózne sa prehadzuje zo strany na stranu…neviete prosim, ci aj taketo male deti sa testuju? Ci treba pockat? Staršieho testovali az v dvoch rokoch
Aha, tak moja strasne plakala a place doteraz ale uz je to lepsie... A myslim si ze netestuju. Nebyt rychlej alergie z tych vajec tak nas doktorka nikam neposle a doteraz pocuvam ze z toho vyraste 🙄
Aj ste zistili čo to spôsobovalo?

Pije este UM?