icon

Bolesti bruška a nekakanie 24 hodín

zuzuv4
1. sep 2014

viete mi poradit som prvorodicka a moj malinky ma 2 tyzdne a nekakal mi uz 24 hodin neviem ale myslim si ze ma aj bolenie bruska lebo sa rozplace aj s nicoho nic len tak hrozne plakanie neviem ci je to kolika alebo len zapcha ale nepomaha mu nic ani masaz ani pupik nic a kvapky nemam ziadne poradte mi som zufala a bojim sa o neho nemozem to vidiet ako sa trapy

zabkakwa
•
1. sep 2014

@zuzuv4 kojiš? ak áno, nemusí kakať aj 10 dní je to normálne....... Skús teplú plienku priložiť na bruško a masírovať, prípadne rektálnu rúrku aby sa vykakal. nám veľmi pomáhalo nosenie zvyslo na rukách a jemne "ťapkať" po dupke...

1234lubka
•
1. sep 2014

@zuzuv4 kojene dieta nemusi kakat aj dva tyzdne, moj kakal tak raz za 8dni...zaochaby to byt nemala pokial nedavas um...mozu to byt skir koliky..ani u nas nic nezabetali...espumisan a este nejake kvaoky som skusala nic nepomahalo aj tri hodiny plakal 🙂 no vyradtol s toho 🙂 ale vlasy mi zosively riadnevtedy 😉

pribinak
•
1. sep 2014

Na rektalnu rurku ho velmi neuc, vela babatiek si potom zvykne, ze im maminy s kakanim pomahaju a o to neskor sa naucia pouzivat brusny lis a kakat same a viac sa s tym natrapia
Ak nepomaha masaz ani pupik, skus trosku viac teply kupel a nechaj ho rozbalenehonech si kope nozickami

Ako pisu baby, kojene babo nemusi kakat kazdy den

suezee
•
1. sep 2014

Kojene deti nemusia kakat aj 30dni. Nasa doktorka ma dieta, ktore nekakalo 13dni. Nas stuplik kaka tak kazdy 8den a je uplne spokojny. Ked velmi place masiuj brusko rukou, pocvic s nozickami ( skrc kolienka smerom k brusku). Ziadnu rektalnu tycinku nepouzivaj, zbytocne mu podrazdis zadocek. To plakanie pokial nema koliku prejde. My sme zazili hororovy jeden tyzden a teraz je z neho krasne usmievave babo. Chce to trpezlivost a lasku

betka999
•
7. sep 2014

ja som malej davala ked ju brusko bolelo kvapky Coliprev s enzynom laktaza... a cvicte s nozickami. masirujte brusko...

tamaram283
•
15. sep 2014
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

aj ja mam vyborne skusenosti s kvapkami Coliprev,,.. urcite skus masirovanie bruska.. cvicenie s nozickami..teple obklady na brusko.. niekedy staci aj to.. a crievka sa "rozbhenu" 🙂