Bolesti bruška u bábätka po antibiotikách?
Baby je toto normalne? Maly sa.tak trapi 😔 doktorka vravela ze ked budu hnacky mam dat probiotika aj 2x denne ale tolko ho prehana ze zadocek ma.strasne zapareny aj ked casto kontrolujem stame z neho ide nieco po trosku a je nemozne to zahojit ...place velmi z.toho ako ho brusko boli...atb megamox mame do utorka brat
@shawlin na hnačku pridať esre aj nekadex. A pre budúcnosť, probiotika sa dávajú hneď, nie až keď hnačky začnú. Rozostup medzi antb a pribio aspoň 2 hodiny
@lucia147852 ma od zaciatku sice najprv mal probio maxik potom nam lekarka poradila probiofix ze su lepsie ale berie od zaciatku
Kup Biogaia. Rozostup od Atb aspon 3 hodiny.
@stanulienkat je mozne ze su probiotika slabe??
Slabe nie, ale kazde probiotika mozu obsahovat ine kmene kultur. Ja osobne mam s Biogaia velmi dobre skusenosti, tiez po uzivani Atb. Ak by nahodou nepomohli, urcite neuskodia.
Skus vykupat babatko v repikovom kupeli, upokojuje a rychlo hoji ranu (zalejes caj, scedis a pridas do vody-nie horuce!)
@bigapple1 dala som uz imazol ale mozem potom skusit aj repik jasne...len toto je naprs ze ja.uz.vidim ze.sa to lepsi a ked si v spanku kakne ta hned naspat cervene 😐 kym neprejdu hnacky nezbavim sa toho... do utorka ich berie a neviem zase ci by bolo vhodne vysadit ked aa.maju brat 7 dni
@shawlin nie, uz nevysadzaj, nas prvorodeny bral hned 3 dnovy a 10 dni.
Mozes predcasnym vysadenim sposobit to, ze sa choroba vrati, resp. vypestujes rezistenciu a na dalsiu chorobu Vam nebudu zaberat ATB. Vsak to mas uz len do zajtra, nie?
Nekadex sa aj mne osvedcili, sice len na hnacky, nie z ATB, ale tieto dokazu aj zahojit crevo, tie si podla mna kup a davaj dlhodobejsie. Drzim palce.
Hlavne umyť čistou vodou a nedráždiť vlhčenými. Utrieť do sucha a potom krém. Zajtra je už utorok,to nech doberie. A umyť aj po cikaní, lebo moč +atb tiež dráždia

@shawlin nasad probiotiká. Umyvaj pod tečúcou vodou a kup si imazol/rybiu pastu. S vetraj. Dáj pod bábätko podložku a nechaj ho tak na bolo.