icon

Bolesti bruška u bábätka po antibiotikách?

shawlin
1. jan 2024

Baby je toto normalne? Maly sa.tak trapi 😔 doktorka vravela ze ked budu hnacky mam dat probiotika aj 2x denne ale tolko ho prehana ze zadocek ma.strasne zapareny aj ked casto kontrolujem stame z neho ide nieco po trosku a je nemozne to zahojit ...place velmi z.toho ako ho brusko boli...atb megamox mame do utorka brat

nelca0510
1. jan 2024

@shawlin nasad probiotiká. Umyvaj pod tečúcou vodou a kup si imazol/rybiu pastu. S vetraj. Dáj pod bábätko podložku a nechaj ho tak na bolo.

shawlin
autor
1. jan 2024

@nelca0510 mame probio fix ale nevidim zlepsenie ..ten imazol pozriem..asi lepsie ako sudokrem co?

lucia147852
1. jan 2024

@shawlin na hnačku pridať esre aj nekadex. A pre budúcnosť, probiotika sa dávajú hneď, nie až keď hnačky začnú. Rozostup medzi antb a pribio aspoň 2 hodiny

shawlin
autor
1. jan 2024

@lucia147852 ma od zaciatku sice najprv mal probio maxik potom nam lekarka poradila probiofix ze su lepsie ale berie od zaciatku

stanulienkat
1. jan 2024

Kup Biogaia. Rozostup od Atb aspon 3 hodiny.

shawlin
autor
1. jan 2024

@stanulienkat je mozne ze su probiotika slabe??

stanulienkat
1. jan 2024

Slabe nie, ale kazde probiotika mozu obsahovat ine kmene kultur. Ja osobne mam s Biogaia velmi dobre skusenosti, tiez po uzivani Atb. Ak by nahodou nepomohli, urcite neuskodia.

bigapple1
1. jan 2024

Skus vykupat babatko v repikovom kupeli, upokojuje a rychlo hoji ranu (zalejes caj, scedis a pridas do vody-nie horuce!)

shawlin
autor
1. jan 2024

@bigapple1 dala som uz imazol ale mozem potom skusit aj repik jasne...len toto je naprs ze ja.uz.vidim ze.sa to lepsi a ked si v spanku kakne ta hned naspat cervene 😐 kym neprejdu hnacky nezbavim sa toho... do utorka ich berie a neviem zase ci by bolo vhodne vysadit ked aa.maju brat 7 dni

nevenka
1. jan 2024

@shawlin nie, uz nevysadzaj, nas prvorodeny bral hned 3 dnovy a 10 dni.
Mozes predcasnym vysadenim sposobit to, ze sa choroba vrati, resp. vypestujes rezistenciu a na dalsiu chorobu Vam nebudu zaberat ATB. Vsak to mas uz len do zajtra, nie?
Nekadex sa aj mne osvedcili, sice len na hnacky, nie z ATB, ale tieto dokazu aj zahojit crevo, tie si podla mna kup a davaj dlhodobejsie. Drzim palce.

domka222
1. jan 2024

Hlavne umyť čistou vodou a nedráždiť vlhčenými. Utrieť do sucha a potom krém. Zajtra je už utorok,to nech doberie. A umyť aj po cikaní, lebo moč +atb tiež dráždia

shawlin
autor
1. jan 2024

@nevenka no trubka som ja ze nedela.je a atb ma uz len na zajtra rano a vecer 🙏 a

shawlin
autor
1. jan 2024

@nelca0510 imazol zabral hned 😇 dakujem