icon

Bolesti bruška u 6 mesačného chlapčeka

maculienka123
23. feb 2011

Moj syn bude mat pol rocka a od narodenia mava strasne bolesti bruska a mava to doteraz,ziadne zmeny,vyskusali sme vsetko mozne,cez kvapky,masaze,hypoalergenne mlieka,trubicky,proste vsetko co existuje na koliky.on stale trpi,krci nozickami a vystiera ich,nechce lezat sam,lebo tym padom ho este viac boli to brusko,ked je na rukach a ma skrcene nozicky k brusku,je to ako tak dobre ale nie vzdy.ma cez 8kg a stale ho nosit,je pre mna riadna posilka ale najhorsie je to,ze on ma chudak cely den tie bolesti,ked vidim ostatne babatka lezkat a hrat sa same,zavidim vsetkym matkam,on nevydrzi lebo ma bolesti.neviem kedy to prejde,mate niekto skusenosti s takym niecim aby to trvalo tak dlho?

Strana
z2
jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
luciar260
15. nov 2013

ahoj, nasmu malemu ide 6ty mesiac.. od malicka sme mali problemi s bruskom,, hloavne v noci, cez den sa to da... a teraz ked je uz vacsi tak cez den v pohode .. no noci su katastrofalnee.. mali sme aj 2tyzdnove obdobie kedy to bolo celkom v poho budil sa ale medzitym troska pospinkal.. no tento posledny tyzden nieco strasne vooobec nespi od polnoci prebudi sa napapa a potom sa uz len vykruca vykruca a vykruca treba ho stale hojdat prestanem lahnem si a zase hore atakto sa to opakuje asi kazdych 10 - 15 minut az do siestej rana.. potom troska zaspi niekedy do 8mej nikedy do siedmej... tieto posledne dni som naozaj zufala , vecer sa bojim ze co zas bude v noci ... som si myslela ze ked uz bude vacsi tak sa to zlepsi no prave naopak ked bol mensi tak to nebolo az take ako teraz ... skusili sme vsetko, babycalm, espumisan, sab simpplex, infacol, kozie mlieko , masaze... neviem prosim napiste ak mate niekto podobny pripad , 😒

marissenka
27. dec 2015

@luciar260 ahoj.prosim ta,kedy vam presli tie bolesti?nasa bude mat pol roka a je to cim dalej tym horsie....kojim a zaciname prikrmovat,ale moc nechce...cize viac menej ju len kojim...

mona1981
27. dec 2015

Ahojte babenky...my sme mavali od malicka bolesti bruska,plac,krce, atd...stale som to hovorila lekarke ale nic s tym nikto nic nerobil..az ked maly my stale hovoril ze maminka boli ma brusko tak som sa nasrala a objednaôa som ho do thalionu zaplatila 20 eur..poslali ma na vysetrenie a nakoniec mu zistili alergiu na kravsku bielkovinu.Odvtedy mu nedavam nic co obsahuje tuto zolozku a baby mojho syna nic neboli...len si to zoberte kolko liekom som do nho davala ..chodila k lekarke trapila ho od utleho veku nespaval v noci reval mi a nakoniec toto sa zisti ...

dana_l
28. dec 2015

@marissenka nepotesim ta, nasemu malemu sa ulavilo az ked mal okolo roka. dovtedy sme mali kazdu noc plac az do polnoci.
ked kojis tak ti staci zacat az po ukoncenom 6 mesiaci. skus zistit ci ty nejes ieco co jej moze vadit. u jedneho mojho dietata boli problemom vajicka. ked som ich mala tak vecer sme mali riadny koncert.
ak si nie ista, ci to nemoze byt nejakym zdravotnym problemom, chod k doktorke a pytaj si urobit nejake testy.

luciar260
28. dec 2015

@marissenka tak my sme si to vytrepleli a preplakali noci az do 10 mesiacov ☹ bolo to naozaj najnarocnejsie obdobie doteraz v mojom zivote... potom sme dostali rotavirus hnackoval maly aj vracal.. boli sme v nemocnici a potom zo dna na den ako keby vsetko preslo a bolo ok.. zacali sme spavat cele noci

Strana
z2