Bolesti žalúdka u 10 ročného dieťaťa.
Prosim o radu, neviem co jej dat. Musime cakat este tyzden kde sme objednany na krv kvoli alergii na potraviny.
@eliska13 praveze nic nedala. Ma jest vsetko aby vysledky boli spravne, nevracia, nehnackuje. Toto ma aj druha dcera. V skole sa dobre uci. Uz som zufala.
@slavka1307 riešiš doma problémy?vyhla si sa odpovedi...hľadala si protialkoholicku liečebnu....môj názor možno nie je správny, ale ak píšeš, že druhá dcéra má to isté si myslím, že im niečo, niekto vadí, žijú v strese, zlej atmosfere, strachu
Mali už test na helicobaktera?
Tak kúp niečo v lekárni som myslela, že lekárka Ti dala niečo ako prvú pomoc.Preco chodí k psychologicke?
@slavka1307 najskor to bude psychickeho povodu, u deti je to caste, deti prezivaju stres a napatie inak a ak nema ani hnacky, vracanie ci iny prejav, ktore su casto spojene s alergiami, tak hladaj odpoved v domacej atmosfere a pripadne v skole, ci je v kolektive vsetko v poriadku. Znamky nehovoria o vsetkom. Skus si pripustit aj moznosti, ktore si pripustit mozno nechces. Ak mate v rodine problem, je velka pravdepodobnost, ze to bude v tom. Deti vnimaju velmi citlivo a pozorne aj to, co sa dospeli snazia nedat najavo.
@eliska13 doma mame neustale problemy. Som rozvedena. Muz ma uz tretiu milenku. Deti tam asi nechcu ist. Protialkoholicke uz nie je aktualne. Bratranec uz zije v takej komunite.
@slavka1307 tiez som toho nazoru, ze to bude pricina. Mate deti v striedavke, alebo? Pozorujes, ze by sa tie situacie, ked sa stazuju na bolest, nejako opakovali? Napr pred vikendom, ak maju ist k otcovi?
chod na sud aby dali deti len do tvojej starostlivosti alebo aby zakazali aby mali jeho priatelky kontakt s vasimi detmi a ukaz od pycho. ze detom to nerobi dobre a maju problemy. Stres velmi zle posobi na telo a zdravie.

@slavka1307 prebehla som pár tvojich príspevkov dcéra chodí k psychioogicke či riešiš doma iné problémy?myslím, že bolesť brucha má psychického pôvodu.od kŕčov bolesti buscopan, nospa neviem či to môžu deti určite lekárka niečo odporučila predpisala...