icon

Bolestivé kĺby 9 ročnej dcérky

anna393
22. máj 2021

Ahojte žienky uz som zufala v pondelok som bola s dcerou9r. u lekarky kvoli bolavemu kotniku potom nas poslala na chirurgiu potom sme boli na snimok nic jej nenasli vzali krv vsetko v poriadku vraj je to kvoli rastu ale cely tyzden ju raz boli koleno raz ruka kazdy den nieco inea zacne sa to vzdy az vecer rano rozchodi poobede je v pohode a vecer bolesti a od vcera od 10-tej vecer ju boli bedrovy kĺb mastime davame lieky nic nezabera ani sa nemoze na nu postavit samozrejme ideme na pohotovost ci nahodou nedostala zapal az teraz ... ma niektora s tymto skusenosti? Co vasim detickam zabralo Dakujem pekne

janinah
22. máj 2021

Na pohotovosť ju neporiešia.bemala za posledných 6 týždňov virózu? Dávajte nurofen resp ibuprofen- Ibalgin podľa hmotnosti.toto nie je u detí zriedkavé.

amel
22. máj 2021

@anna393 Predpokladám,že ste ho vylúčili testom,no moja 12 ročná dcéra dcéra mala neskutočne migrujuce bolesti kĺbov počas kovidu..

anna393
autor
22. máj 2021

@anna393 No akurat sme prisli z pohotovosti nas poslali na ortopediu potom jej urobili rtg a usg vysetrenia ma tam nejaku vodicku s ktorej boli vedla aj lekary a ze toto ma kazde 3 dieta ... a covid vyluceny a nie nemala virozu aj tak dakujem za odpovede dufam ze jej bude lepsie nedali jej nic len nurofen alebo ine lieky ktore jej pomozu a samozrejme barle aby nozku nenamahala

anna393
autor
22. máj 2021

@janinah tak to mate pravdu s takymto niecim som sa prvy krat stretla nurofen jej nezabera skor ten ibalgin

nikuus
22. máj 2021

Nemoze mat boreliozu? Dcera mala tekutinu v kolene, najskor sme mysleli, ze mala nejaky uraz. neskor nas poslali na reumatologiu, kedze mavala stale mierne zvysenu teplotu 37.4 napriek antibiotikam a k tomu opuchnute na dotyk bolave koleno. Tam jej zobrali krv a zistili rozbehnutu boreliozu.

anna393
autor
Autor odpoveď zmazal
anna393
autor
23. máj 2021

@nikuus na krv ideme zajtra ani opuchnute to nema

nikuus
23. máj 2021

@anna393 Nemusi to mat opuchnute, borelia sa prejavuje vseliako. Niekoho len bolievaju klby, tiez zalezi v akej faze je uz rozbehnuta. moze vyjst falosne negativna, ale aj falosne pozitivna, preto je taka zakerna. V kazdom pripade verim, ze Vam krv napovie co sa deje. Pripadne by som isla konzultovat na reumatologiu.

anna393
autor
23. máj 2021

@nikuus aha tak ktovie a v lekarskej sprave som sa docitala ze ma malu efuziu 9mm vraj to ma kazde tretie dieta

anna393
autor
24. máj 2021

@nikuus a dnes uz chvalabohu aj chodi pomaly ale ide jej to 😉