Boli ste už s deťmi na detskom oddeleni v Banskej Bystrici?

honey61
27. okt 2012

mamicky, boli ste uz hospitalizovane v nemocnici v banskej bystrici na detskom oddeleni?? mohli ste s dietatom ostat na izbe?
ako to tam funguje???dakujem

annie13
28. okt 2012

@honey61 zalezi na ktorom oddeleni, my sme boli dvakrat hospitalizovani v BB, na krcnom a na infekcnom tusim uz si tak nepamatam, kedze nie som Bystricanka a kojila som dovolili mi ostat, nespala som vsak s nim ale o poschodie nizsie a vzdy ked sa zobudil a plackal volali mi na mobil asi 10x za noc som bola hore kedze mu strasne vadila infuzia, viem ze mamicky bystricanky museli ist domov a deticky tam strasne plackali
na krcnom ma nechali sediet pri jeho postielke ale to sme tam boli iba od rana do vecera

janaalzbeta
28. okt 2012

ahoj mi sme boli hospitalizovaný na chirurgickom oddelení, no keďže bolo nedostatok lôžok tak ráno o 7:00 som tam prišla starala som sa o drobca a večer okolo 19:30 som odchádzala domov. Nie tam nebola možnosť byť s ním na izbe spáva sa na inom oddelení. No,keď nemali miesto navrli mi to. Ja som to prijala no ťažko sa mi od neho odchádzalo, radšej tak ako sedieť doma a trápoiť sa.....Plakala som, už to nechcem zažiť no lekári nám oznámili,že nás ešte neminú nejaké operácie no uvidí sa ako sa to vivinie. Možno ani nebudú. No mi sme tam boli pred rokom a pol možno sa to tam od vtedy aj zmenilo.

milenka74
28. okt 2012

Ahoj,pred dvoma rokmi prerabali a nemohla som ostat s malym lebo som uz nekojila,ze len kojace matky,ale vraveli ze kvoli prerabaniu,tak neviem ako je to teraz.

misko412
29. okt 2012

ahoj my sme v nemocnici v bb ako doma ja som nemala žiadny problém s tým aby som mohla ostať s malým vždy a to som z brezna že to nieje tak daleko ale vždy sa mi pokusili vyhovieť aby som bola sním. aj teraz na buduci týžden ideme ležat a samozrejme budem sním budeme ležat na velkých detoch lebo malý má DMO má epi záchvaty a znova sa nám to vrátilo tak musíme ist na injekcie z mojej skusenosti som bola vždy sním na izbe aj spali sme spolu na jednej izbe teraz to tam poprerábali tak je tam viacej miesta. Ak by si chcela vedieť niečo viacej ozvi sa rada sa ozvem pekný večer